HEJ FÖRSTA DAGEN I DECEMBER

jin
 
..IMG_7457-2 .
.IMG_7445

.
. IMG_7458 .
. IMG_7436 .
. IMG_7434-2
.

.IMG_7460 .
.

Lite pics från Beas mysiga och julpyntade rum! Älskar verkligen hennes sockersöta och tjejrosa stil och så länge hon inte nämner att hon vill göra om där inne och ”ha som de stora tjejerna” så tänker inte jag säga ett pip om det heller…. Är nog ofta så med minstingen när man har flera barn, man vill liksom att de ska vara pyttiga så läänge det bara går:) Den söta chokladkalendern med tomtar kommer som mycket annat i detta rum från Maileg och påskalendern, som Bea är överlycklig över, hittade vi på Panduro. Det är ett pyssel i varje påse vilket ju passar min pysseltokiga tjej helt perfekt (och mig passade den också perrrrfekt eftersom varenda påse redan var preppad och klar haha:)

.

.

.

.

Tjingeling julmånad!

.

.

.

.

Nu, äntligen, är det december och jultider ”på riktigt”! Bara typ fyra veckor fram till dopparedagen och min familia har några helger i denna månad som vi är bortresta så det är bara att börja att bocka av julens ”must do´s” dvs önskelistor… Har fått ett gäng sådana  och eftersom jag aaalltid är ute i sista minuten så hoppas jag att slippa stressköpa det där sista i år (yepp, jag är en av dem som brukar springa runt på stan dan före dan och komplettera allt som inte hunnit fixas. Inte optimal och harmonisk shopping direkt..;)

.

.

Bea var så himla exalterad i morsen när hon vaknade och ville öppna alla kalendrar direkt! Hon har fler än de på picsen så det tar lite tiid. Det är även den Gammaeldagsa och Playmobil och Nordiskas och Icas osv osv som ska pillas upp. Sen så är det ju den viktigaste, tv-kalendern, och i år så kan jag berätta för den som inte vet att den heter Piratskattens hemlighet och verkar vara såå himla spännande.. Jättesnyggt filmad och härliga skådisar och miljöer och med lite mysitiskt ”pirr” så det blir nog en favvis bland de små:)

.

.

Nu ska jag kila iväg till posten och hämta paket (bara till mig:) men kikar in till er snart igen bästa bloggisar! (och tack för allt fint ni skriver i kommentarsfälet!!! Ni är så snälla och jag blir så glad av era härliga hälsningar<3)

.

.

.

KRAM

,

,

,

,

.

20 kommentarer till “HEJ FÖRSTA DAGEN I DECEMBER

  1. Tjena fining,
    Ja men visst känns julkalendern riktigt bra!! Tyckte precis samma som du. Den kändes fräsch liksom 🙂
    Och oh yes. Min ”lilla trea” blir tre år i mars o där har vi verkligen inte alls bråttom, njuter för fullt massor o vill inte ens att hon ska börja prata rent, haha. Hon har oxå den där fina ballerina-vimpeln – myyyycket fin! 🙂
    Idag är jag o lillfisen hemma o hostar o harklar ihop. Envis förkylning. Fördelen är att jag kan surfa in här o kika o t o m få mig tid att kommentera. Lite dålig på det sistnämnda…f’låt! <3

  2. Håller med dig, så himla sött rum hon har. Och det är nog så med minstingen, men vill liksom stoppa tiden där. Man vet hur snabbt allt går. Kram Annika

  3. Hej Petra, Sååå fint rum Bea har! Måste bara fråga var ni har köpt den fina belysningen med tomten i släden som dras av renar? Blev jätteförtjust i den!! Ha en fin December!! Med vänlig hälsning, Anna

    1. Jag är ledsen men jag kommer ju inte ihåg var lampan är köpt.
      Tack för dina snälla ord!:)

  4. Hej, undrar också vart tomten och släden belysningen i beabus rum finns att köpa ? Jätte fin !!
    Tack för en trevlig blogg !
    Hälsningar Jenny

  5. Vilket underbart rum! Funderar på samma sak som Anna och Jenny. Vart kommer tomtelampan ifrån? Denna skulle min dotter på 3 år ha älskat att ha i sitt rum.

    1. Minns ej tyvärr:( Det är en sån där mysig julstake som skatterna haft var sin sen de var pytte (Lolo ha en lika fast med julkrubban) och de älskar de där lamporna.

  6. Petra, du är fantastisk på inredning. Helt outstanding i mina ögon. Du får alltid, alltid till det så fint. Jag älskar att titta in på din blogg och det ger mig så mycket inspiration. Ärligt talat så har det gett mig lite ljus i tillvaron de två gånger jag legat på sjukhus med mina barn. Det har då gett mig en liten ”tillbaka-blick” i det friska livet. Tusen tack för att du sprider sån glädje med ditt pysslande och inredning.
    En trogen följare av bloggen, en guldstjärna till dig!

  7. Hei!
    For ett flott rom:-) Jeg lurer på hvor du har kjøpt julenissen og sleden?
    mvh
    Lina

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg