TEMPO A LA LÅNGSAMT & FRASIGA VÅFFLOR

.

.

.

IMG_4473
.
.

Idag blev det så klart en dag som denna (våffeldagen alltså) ett helt gäng med nygräddade våfflor till lunch!! Frasiga sådana made by honey H, mmm så ljuvligt gott just det kan vara med lite lättvispad grädde + lätt tinade frysta hallon med råsocker…

.

.

.

.

Hej Långfredag!

.

.

.

.

Yes vi fortsätter vår Gotlandspåsk här på öjn i samma luugna och låångsamma tempo. Så skönt så. Gör inte mycket mer än igår dvs hänger och läser och spelar spel och äter massa gott. Tar en liten sväng ner till hamnen med Cooperlicous och är allmänt höggravid och småseg och visst blir man väl lite extra seg av att plötsligt andas en massa frisk havsluft? Iaf när man inte är van tror jag, ja ungefär som när man hamnar på en lite högre höjd i Alperna på skidsemetern. Kan nog vara så. Eller också inbillar jag mig bara för att ha något att skylla på hehe;)

.

.

.

.
IMG_4441-4


.

.

Jag i mammas jacka (alla mina varma är numera för små) och vår vovve på bryggan (och bakom oss syns stranden och stora huset på gården)

.

.

.

IMG_4428-2

.
.

Cooper älskar också att vara här och han får med jämna mellanrum såna där typiska labbisglädjefnatt och kutar runt som en galning på ängarna och på stranden:)

.

.

.
IMG_4449-3-2.

.

IMG_4457-2-2


.
.

Hemma igen efter vår lilla prommis.

.

.

.

.

.Nu ska jag minsann fixa till lite påskägg här inför påskjakten imorgon (bäst att passa på när H och Bea är en sväng till affären i Fårösund:)

.

.

.
Önskar er alla en finfin fortsättning på dagen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

9 kommentarer till “TEMPO A LA LÅNGSAMT & FRASIGA VÅFFLOR

  1. Hej Petra!
    Gud så underbart ni har det, blir riktigt riktigt avis på er som har ett eget ställe att åka iväg till sådär, måste vara så himla gott.
    Vår lilla staffe får också såna glädjerus, vi brukar säga att hon kör motorcykel för hon springer liksom med baken i backen så hon ser ut som en lowrider haha 😉 Sötis.
    Förresten så trodde jag också att onsdagen innan skärtorsdag faktiskt kallades för askondagen, undrar hur jag fått det om bakfoten..

    Önskar dig och fina familjen en riktigt mysig påsk!
    Kram Catta

  2. Åh, jag missade ju våffeldagen :(( men sån tur att få ta del av härliga bilder iaf, haha! Ha en finfin påskhelg <3

  3. Här blev det också våfflor med lyxiga tillbehör. Underbart gott.
    Glad påsk och tack för fin inspiration!

  4. Tror att man blir lite såsig av vilket miljöombyte som helst..bara det att man kommer hemifrån! Jättefina bilder!
    Kram på våffeldagen

  5. I Finland firade vi Våffeldagen (från tyskans Vårfrudag = Marie bebådelsedag) redan 20.3.16, eftersom graviditeten anses börja vid den senaste mensens först dag.
    Hur som helst, med våfflor o diverse tilltugg ska dagen firas ♥

  6. Det ser så himla lugnt och fridfullt ut. Jag längtar verkligen till Gotland av dina bilder trots att jag bara har sett små bitar av ön 😊

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg