JULENS MUSIK

skarmavbild-2016-12-13-kl-22-35-17

 

.

Bonsoir!

.

Åh! Vilken vacker Luciakväll vi fick! De där små lågstadieplättarna är ju bara så duktiga på att sjunga och är så söta och Bea var så glad och lussetaggad och var världens finaste lilla tärna<3

.

Nu ska jag krypa ner i en renbäddad säng (bästa) här och se på Bachelor på Play men först måste jag ju bara ge er min julmusiklista på Spotify – PHILIA JUL! Försökte nämligen länka till denna på Instagram men det gick ju inte alls särskilt bra alls så jag gör det här ställer och hoppas att det funkar bättre via HofP. Yes det är en lite spretig låtlista (min musiksmak är spretig) men allt är i lite samma tempo – det är visor och pop och jazz  och en hel del soul och allt från 70-tal till nutid. Inte helt helt klassisk jullists tror jag men positiv soft musik som får mig glad och i helt rätt julstämning. Obs! Inget för er som gillar typ Adolphson & Falk (Mer jul är min absolut värsta jullåt alla kategorier) eller bjällerklangklämkäck eller riktig vemodig julmusik.

.

Jullistan finner ni här

(Ni måste dock redan ha Spotify för att komma dit)

.

Sov nu så gott snyggingar!

.

.

11 kommentarer till “JULENS MUSIK

  1. Hej! jag söker på ditt användarnamn i Spotify men får inte upp denna lista.. hittar inte din profil alls!

  2. Tack för den fina listan! Jag har lyssnat hela fm medan jag gått runt och städat och fixat här hemma. Så mysigt!

  3. Merci för den julmysiga låtlistan 🎄 Härlig och med lite annorlunda touch! Tack för att du så hängivet fortsätter med din blogg år efter år. Så tacksam för all inspiration! Tack!!!

  4. Tack för den fina låånga LåtListan! Gillar iof Adolfsson & Falk oxå, hehe 😉😜😂 Kram

  5. Precis min smak! Så tack för att du delar med dig! Hade en härlig blandning soft julloungemusik fr förra året men försvann när jag uppdaterade Spotify 🙁
    (Och det är ju tack till dig som jag upptäckt Nina Simone) kram och go fredag till dig!

  6. Tusen tack för den supermysiga jullåtslistan, den ska jag absolut spela lite soft när vi ska ha ”lillejulsmys” med goda vänner. Det bästa var att jag upptäckte den superbra låten med Stevie Wonder. Tack o god jul!
    Catarina

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg