SEMLOR & SNIPPDOKTORN

.

Idag blev det semmelpremiär här i Småstaden! Bjöd mamsen och papsen på lite mysigt förmiddagsfika när de varit barnvakt en stund (var en sväng hos s n i p pdoktorn för en rutincheck (sabla autokorrekt som skrev slipdoktorn! Vad är det liksom?:) Ooh my vad det inte är trevligt det där. Brrr. Sånt måste ju belönas med en semla:S)

.

.

.

Älskar blått och älskar grått och ä l s k a r grått i kombo med blått!!! Ovan ser ni julklappar i form av ett helt underbart fint théset från Georg Jensen. Fat och sockerskål och koppar är från Royal Copenhagen (och brickan är från Svenskt Tenn men det vet nog typ alla av er redan:)

.

.

.

Hur gott är det inte med semla då??? Årets första smakar ju alltid bäst. Jag skulle kunna äta en semla om dagen tror jag. Mmmmums.

.

.

Nu ska jag klä på Moje här och sen ska han och jag ta en prommis ned på stan för dagens andra läkarbesök!

.

.

Ha nu en skön eftermiddag så ses vi snaaart igen!

.

.

KRAM

.

.

 

21 kommentarer till “SEMLOR & SNIPPDOKTORN

  1. Ja semlor är ju så gott!! När jag var gravid och hade chokladbutik/café , huu ingen bra kombination, så åt jag minst en om dagen. Känns kanske inte helt ok nu, men jag har ett annat tips som man kan äta desto oftare:). Chiasemlan! Har du testa det? Finns ett recept på min blogg om du har lust att prova:).
    Kram Camilla

  2. Har också varit och visat upp mig, cellprovtagning.. så då är visst jag också värd en semla 😀 Tack för den informationen 😀

  3. Så vackert porslin!!! Brickan var också superfin, är den 31 cm i diameter eller finns större? Kram

  4. Är verkligen inget fan av semlor, men brukar försöka trycka i mig en på fettisdagen^^ Men de är fina att titta på!
    kram
    Emma

  5. Måste ändå fråga, väljer du selektivt vilka frågor du svarar på eller blir det efter tid och lust? Vi var två stycken som hade samma fråga om den gula sammetskudden och en 3:e om några tennfigurer. Detta inlägg svarade du inte på alls, men ser att du svarat senare inlägg. Har du möjlighet nu att ge tips på märke/inköpsställe på gul sammetskudde så tar jag gärna emot det.
    Tack på förhand

  6. Hej Petra! Köpte en provburk med denna färg du har på väggarna här, hop light grey.. bestämmde mig och köpte en 2,5liters… målade… och inser att det inte är samma kulör… 2,5an blev mycket gråare och inte lika ljus som kulörbrovsburken… är det normalt? Tänker man köper ju ett färgtest för att se hur färgen kommer bli..

    1. Nej så ska det ju absolut inte vara! HoP Light Grey är en ganska ljus färg. Gå tillbaka till Nordsjö och förklara problemet och tala om att det inte blev samma så får du ny och rätt färg (antagligen är provburken eller 2,5:an felbruten)

      1. Måste bara inflika,, att..Butiken påstår att det är bara för att det är en bloggkulör, som inte provburken och 2,5liters burken inte blir samma… då borde de ju hämnt så för allla? och dig?…
        Dom skulle försöka blanda den så lik dom kunde i den färg som va kvar i min 2,5a.. hämtar den målar och nää dom har inte lyckats… din färg hop light grey är endå ljusare… näe jag blir så trött! jag trodde de skulle va enkelt att få den färg man ville,,, tummen ner för NORDSJÖ!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg