.
Middagen denna härliga måndag! Sparris, både enorm vit och lite mindre grön, jamen hur GOTT är inte det? Papsen kommer över med en påse primörer innan han och mamsen for iväg ner till Normandie. Kokade dessa som man ska göra (i lättsaltat vatten med en gnutta socker) och serverade en baconsås till. Eller det var en Carbonarsås eftersom skatterna fick spagetti istället för sparris. Med en hög fluffig nyriven parmesan över så blev det helt enkelt foodheaven!! Mmm. Ni måste bara PROVA detta (Funkar ju även om man kör ex LCHF) Dagens snabba middagstips till er bästa bloggisar.
.
.
Nu – ner och jobba i tvättstugan lite och sen blir det att natta två nybadade trötta skatter!
.
KRAM
.
.
.
Sparris är så gott! Tack för tipset.
Jösses vad smarrigt det såg ut!
Sparris är ju livet! Älskar grillad sparris 😙💕
Kram
Emma
Åh, vårkänslor! Det är ju så gott:)
Vilket recept använder du till carbonara? Jag är usel i köket och du är rena mästerkocken jämfört med mig. Dina måltider brukar se helt fantastiska ut. Vilken tur dina barn har med en så duktig kock!
Lagade idag enligt Arlas recept och den blev super!
Tips! Stek dem i smör istället, behåller mycket mer smak så! 😀
I want to make a post about asparagus on my blog since years!;-)
Or more since two months, haha!<3
http://www.blogellive.com