NATIONALDAGSMORGON






.

Pics från våran härliga morgon på gården!

.

.

.

.

Hej alla underbara i vårt vackra avlånga land!

.

.

.

Idag är det ju Sveriges dag – hurraaa! Tycker det är så roligt att det firas ordentligt numera, allt som har med firande att göra är ju kul liksom:) Här startade vi dagen med lyxfrukost och  Sverigetårta, mumsigt värre. Solen strålar över Småstaden och det är så varmt och skönt, ett perfekt Nationaldagsväder helt enkelt! Senare idag blir det picknick i det gröna och ännu mer firande för oss. Vad gör ni idag vänner??:)

.

Frågade tjejerna vad de tycker är det allra finaste med Sverige (Tänkte kanske de skulle svara naturen eller att det är så rent och fint eller liknande) Bea svarade: Att vi inte har någon Trump för han är nämligen inte klok (klokt iofs) Lolo svarade: Mall of Scandinavia och Täbygallerian haha! (oh my oh my)

.

Njut nu dagen så ses vi snaaart igen!

.

.

KRAM

.

.

.

11 kommentarer till “NATIONALDAGSMORGON

  1. Vad mysigt det ser ut och vilken helt extremt fin vattenkanna (!). Var kommer den ifrån?

  2. Fina barn, fin trädgård:)
    Ang bollpilarna, så kan de i rätt läge bli rätt stora och lite ”tussiga” om man inte håller efter dem. Vår granne har en som han klipper bort SAMTLIGA grenar på ca var 10:e år tidigt på våren. Ser inte klokt ut just då med endast en stam med knotig topp. Det dröjer dock inte så många veckor innan små skott kikar ut, och i slutet av sommaren har det blivit en rätt skaplig boll av gröna grenar igen. Redan året efter är det fint igen och allra finast är de år 2-8..sen börjar han om efter 10 år igen:)
    Tror dock att han skulle kunna låta det gå fler år mellan, men vi bor i radhus och efter 10 år ger det lite för mycket skugga för den lilla trädgården.
    Susanne

  3. Visst är det härligt att vi är duktigare på att fira vårt fina land numera. Härliga svar från tjejerna. 🙂 Ha en fin dag. Kram Annika

  4. Flotte billeder 🙂 Kan du fortælle hvor du har købt den smukke bakke og hvilket mærke det er?
    På forhånd tusinde tak.
    Mh
    Jeanette

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg