I annonssamarbete med LYKO

BÄSTA TILL HÅRET

.

Här har ni mig idag, lite lördagsmysig hemma, och faktiskt riktigt nöjd med min frisyr. Alltså jag har typ världens tristaste skandinaviska hår, många hårstrån men de är så tunna och mjuka. Suck. Så har det Sveriges vanligaste tråkfärg cendré.. Och det blir trist och flottigt hur snabbt som helst, även om jag varit noga vid tvätt och styling, och måste tvättas minst varannan dag. SÅ avis på de som pratar om hårtvätt så där en gång i veckan- I wish. Torkar långsamt gör det också, frisörerna brukar oja sig över att ett skandinaviskt hår kan ta såå lång tid på sig att bli torrt när de fönar. Men jag har ju blivit snällare mot det (och inte ett enda grått hår har jag fått!) och det svarar håret på – inga våldsamma race med värmeprodukter och inga extensions. Tar lite vitaminer och försöker använda bra hårprodukter och det har gett resultat. Känns faktsikt friskare, tjockare och växer fortare (Frissan besöker jag väl så där två-tre ggr om året.. Har ingen som jag går stamkund hos och då blir det lätt att man tänker seen ska jag boka tid vilket aldrig blir av. Men så har jag ju gärna lite utväxt och längd så det är liksom inga problem med håret direkt. Inte förrän det plötsligt en dag blir verklig hårpanik:)

.

.

.

Här kära bloggisar har vi riktigt bra och härliga produkter att tvätta håret med! Wella Proffesionals Oil Reflections Schampo (Min är på hela 1 Liter så den räcker i evigheter men det finns mindre förpackningar också) och Wella Proffesionals Oil Reflections Mask (halvliters förpackning men finns mindre här med)  Är så himla nöjd med det här schampot och inpackningen som inte tynger ner håret men ändå gör det blankt och silkeslent och verkligen rent och de doftar jättegott. Använder alltid inpackning istället för balsam för att ge håret maximal fukt. Rekommenderas verkligen och på riktigt och just nu är det köp 3 och betala för 2 på dessa och allt annat från här så missa inte.

.

.

.

Sen innan all form av fön och värme så har jag alltid i värmeskydd i håret. Denna från GHD är g r y m. Såg att Bianca Ingrosso tipsade om just den här för ett tag sedan så jag var tvungen att testa och kommer aldrig att byta. Bara att spraya över längderna Heter GHD Heat Protect Spray 

.

.

.

Innan jag fönar har jag även i denna multiprodukt för att få volym. Innehåller vårdande ämnen och gör så att håret får glans och stadga (Innehåller hela 9 uppbyggande extrakt) Från Sebastian och heter Position 9 Lite (som ni alla ser:) Nu är det även tag 3 och betala för två på alla Sebastians produkter här.

.

.

.

GHD gör ju de bästa skonsammaste verktygen för håret och jag har varit dem trogna i många år. Dock så har jag absolut ingen snits när det gäller plattänger och får bara inte till det – det är ju bara så svårt att få de där perfekt mjuka lockarna (Eller också är det mitt hår som inte fungerar:) Men nu har skaffat den här locktången som är hur smidig och enkel  som helst och gör håret precis lagom lockigt utan veck och hack (som jag då får med plattänger) GHD´s verktyg blir aldrig för varma utan max 180 grader. Tången heter GHD Creative Curl Wand och jag passade på och klickade hem ett gift-set med proffsig hårborste och klämmor.

.

.

.

Volym och mjuka fina lockar på ett par minuter bara!

.

.

.

Efter lockande så har jag i lite vårdande glansolja på det frissiga och ostyriga och lite på topparna. Kommer från Sebastian och heter Dark Oil 

.

.

.

Fixeringen då? Till det har jag antingen mitt favoritspray (i handväskformat så det går att ta med) Wella SP Perfect Hold Hairspray. Eller nog världens bästa torrshampoo om jag vill ha en mattare tuffare look – Wella Proffessionals Dry Me. Detta använder jag även för att fräscha i botten när det behövs. Varför det är bäst? Det doftar underbart (Typ Clean-parfym), kliar inte blir inte vitt och blir inte kladdigt. Riktigt riktigt bra och dessutom prisvärd (och just nu också på ta 3  betala för 2 som allt annat från Wella hos Lyko)

.

Ett riktigt matigt ”hårinlägg” fick det alltså bli denna lördag! Hoppas ni gillar<3

.

.

KRAM

.

.

.

18 kommentarer till “BÄSTA TILL HÅRET

  1. Den locktången beställde jag för några veckor sedan, helt suverän!! Tänkte beställa värmeskyddet men den verkar slut. Trevlig kväll

  2. Det är verkligen humor hos bloggare
    Åååh min bakmaskin är traaaasiiiig…uuuääähh. å vips dyker en räddare i nöden upp och erbjuder en sprillans ny bakmaskin 😂
    Jag har sånt heeeemskt skandinaviskt håår..å så ett erbjudande!
    Please..give us a break. Å innan du angriper på det här inlägget. Svara på alla stackare som har frågor innan. De blir så ledsna annars. Det betyder ju att du svarar på ett negativt och skiter i det positiva. Attvaranågonsfru verkar gilla att blogga. Gör du det?

        1. Oj, vad negativ du var idag… Var på gott humör under hela Petras inlägg tills jag läste ditt, Åsa….

  3. Du är ju alltid såå fin i håret! Själv äter jag tillskott från Hårologi och använder deras schampo och balsam med extra protein. Min frisör sa att har man frissigt hår ska man absolut inte använda olja utan till föra protein istället.
    Ha en skön kväll/Kram🍂

  4. Jag kan tipsa om ni googlar på Wella Oil Reflections så hittar ni produkterna för halva priset. Bara ett litet lördags tips till er som går på allt så fort någon bloggare lägger ut så slipper ni åtminstone betala dem dyra priserna som I det här fallet (länken) Lyko tar!!

  5. Tack för ett superbra inlägg! Du är så fin i håret!
    Trevlig kväll!
    Kram från Anna i Skåne

  6. Har också sånt där tråkigt hår, fast brunt. Mitt blir så himla slitet hela tiden ocskå, men kan bero på att jag vart crazy i olika färger de senaste åren, typ rosa och lila osv. Jag läste typ någon gång att man ska ”massera”?? hårtbottnen så fettgörarna kommer igång och så ska håret bli mindre flottigt. Himla fina naglar du har!
    http://www.caloveline.com

  7. Tänk så olika vi människors är när vi läser bloggar. För mig ärr bloggen en magasin med inspiration. Jag unnar er som skriver år efter år riktigt bra betalt. För jag får massor av inspiration och köper ju faktiskt bara det jag själv vill och önskar och har råd med. Kul inlägg tycker jag. Hösten är verkligen inte hårets enklaste tid. Du är verkligen fin i ditt hår, sådär perfekt stylat ostylad. Kram

  8. Underbara pyjamasbyxor!!! Var kommer de ifrån?
    Tack för fin och varierande blogg!

    Kram från Linda

  9. Älskar sådana här inlägg! Fler av dessa, skönhetstips och modetips tack! Gärna om botox och fillers och andra skönhetsbehandlingar också, fastän det provocerar många. Älskar din blogg!!!! Fortsätt bara och alla hatare kan gå och lägga sig tack!!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg