MOJE FYLLER 6 ÅR!

.

Ack, ack, ack och ojojoj och inte för att låta som en tokgammal Krösamaja här men HERREGUUD vad tiden går fort!!! Maurits – mitt livs stora surprise och sunshine – fyller hela SEX år idag!<3

.

Sex år har alltså gått sen han togs ut ur min magen under galet mycket pirr, jubel, tårar och glädje, Minns varenda sekund där på operationsbordet och första gången jag såg honom, åh vad jag tyckte han var fin! Min lilla lilla son. Kladdig, ilsket kattungerytande och  med pappas krökta överläpp och mina pjäxfötter – parfait.  Vet inte vad jag hade föreställt mig för varelse som skulle komma ut men pga av min ändå rätt höga mammaålder och div nojor så var det en hel del förlossningsmardrömmar (Ja ni har väl sett Alien 3) där innan 3 maj 2016. Många var ni som var med mig då här inne på HoP de där magiska dagarna och allt var s å kul och jag var helt hög på Mojekärlek och den där bebisbubblan ni vet har fortfarande inte släppt helt. Han kommer alltid vara min lilla söta glada baby, även  med strl 46 i pjäxfötter, tonårsbröl och killsvett:)

..

..

.

Allt presentigt och kalasigt kommer från Lagerhaus som vanligt, de är verkligen BÄST på sånt

.

.

.

6 årskalasfrulle i matsalen med la familia imorse! Vad han fick? Typ 9 legolådor Super Mario för det var det enda han ville ha och det var han mycket bestämd med. Så att han kan samköra med de typ 9 banor han redan hade…Så en Super Mariodräkt så att han verkligen kan ”gå in i karaktär” haha.  Ja jisses. Gissar att allt det där legot kommer vara galet ointressant om ett litet tag men men:)

.

.

Sen har vi en stor överraskning i övermorgon som han inte vet om än…. Tror han kommer gilla! Sen har vi farmor och farfar över på kalsmiddag ikväll och barnkalas tar vi sen när det blir lite varmare så de kan vara ute och festa (och så är det lite mycket annat nu dessa dagar) Ja tänk redan hela sex år och ska börja på Fridnäs i höst, ackackack..

.

Hur som helst! Moje är ledig idag så nu ska vi sticka ut i solskenet här men ha en riktigt härlig MAJdag alla<3

.

.

KRAM
.

.

.

7 kommentarer till “MOJE FYLLER 6 ÅR!

  1. Så himla fin liten kille, stort grattis! och så fint du har fixat, som alltid. Så mkt inspiration, bäst är du.
    Ha en fortsatt fin dag i solen!
    Mvh Britta

  2. Stort grattis till fina Moje💙 Hoppas han är supernöjd med sin 6 års dag☀️🌟!!

  3. Grattis Moje på sexårsdagen! Mysiga kalasplaner ni har. Lego är bra men nu har vi sagt stopp, även om jag gärna skulle köpa några lådor till mig själv…. Älskar lego, haha.

  4. Stort grattis till 6-åringen! Kan inte fatta att han redan hunnit bli så gammal!!! Och så fin han är… <3

  5. Stort Grattis Moje 💙 vår Filippa är ju lika gammal och fyller om någon vecka så läste din blogg flitigt när vi var gravida samtidigt (å så i samma småstad)
    Och wow på Lolos slingor vart gör hon sitt hår?!?

  6. Grattis till er Mojje!
    Tänk att han redan fyller 6 år, vart tar tiden vägen? Minns så väl inlägget du gjorde när du berättade för oss att du väntade honom, du var i Thailand och la ut den finaste bilden och det strålade i dina ögon.
    Var tvungen att leta upp just det inlägget, och nu har jag suttit och läst om Mojjes första tid.
    Att skaffa en liten sladdis måste vara så underbart, och jag måste erkänna att jag ångrar mig lite att jag inte vågade lita på min magkänsla att våga behålla det barn jag väntade när jag var 45. Jag är 55 nu och kan tänka på det ibland, hur hade livet varit med en go 10 åring?
    Men jag fick ett barnbarn istället som nu är 10 år, och och jag tror att det kunde inte bli bättre ändå. Nu är det henne jag lägger all min extra tid på, och tillsammans med henne får jag uppleva världen på ett helt nytt sätt.
    Tack Petra för din mysiga blogg, du är som en väninna man kikar in hos flera gånger om dagen.
    Ha en fin dag!
    Kramar från Pernilla

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg