GRATISTIPSET!

.

Då och då och med jämna mellanrum så ger jag ju tips till er så att säga helt osponsrat! Sånt som jag bara tycker är riktigt bra eller fint (allt jag tipsar om tycker iofs alltid är bra) som jag vill dela med mig av till er men som jag inte visar ”i samarbete med” och som därmed inte är reklam och som jag inte tjänar ett öre på. idag kommer ett sånt tips och det är denna kruka. Jag är letat länge efter en stor riktig tung terracottakruka som inte kostar multum. För när det kommer upp i den här storleken så är krukorna 1. Svåra att hitta öht. 2. OM du hittar en fin kostar den 3-4000 tusen kr. Den här är av märket I.C Lauvring och är superstor (61 cm i diameter) och kostar 999 kr. Fanns en likdan fast ÄNNU större, alltså så där hotellentrémaffig (och som man måste vara två för att orka lyfta) och den kostade ca 1600 kr.

.

.

Vill ju få in mer värme och ”Provence” (fast danskt:) på uteplatserna och den här krukan passade så bra! Perfekt snygg  terracottafärg, form och med snygg finish. Det var när jag var på Bauhaus för att spana solsängar (fanns dock inga på plats i varuhuset som var snygga) som jag gick in i denna kruka så åk dit eller beställ på nätet ni vill ha en sån här maffig kruka ni också:)

.

..

.

Middag i pergolan!

.

Och sommaren kom tillbaka idag tjohoo och vilken TUR för all studenter här i stan som har firat denna torsdag i solskenet! Vilken helt underbar känsla det är ändå att de kan göra det och allt är normalt och precis som vanligt med studentmottagningar, vagnar och firande och glädje. Man har ju nästan glömt att det där viruset någonsin fanns. Konstigt. Hur som helst. Vi har ju ingen student att fira i år  (nästa!) men vi satt ute och åt grillmiddag och myste.

.

Imorgon är det skolavslutning och snart slutar Moje föris också och om några veckor åker vi til…öjn! Åh vad jag längtar. Längtar efter mitt gamla älskade Gotland och efter mamsen och papsen (ja de har ju flyttat dit mer eller mindre så vi ser dem jättesällan)

.

.

Nu ska det strykas skolavslutningsklänning här men vi ses imorgon igen!

.

.

KRAM

.

.

6 kommentarer till “GRATISTIPSET!

  1. Guuud så fint det är i er nya pergola, eller ja, det är ju så himla fint överallt hos dig!😍

  2. Alltid så fint hos dig! Tack för tipset ☺️ vad har synundersökning krukan så den kommer upp från marken?

  3. Alltid så fint hos dig! Tack för tipset ☺️ vad har du under krukan så den kommer upp från marken?
    (Blev lite fel ord i förra inlägget , kunde inte ändra😅)

  4. Tack för tipset så fin kruka
    (och pergolan)
    Vad är det för träd i krukan?
    Håller på att fixa vår ”lilla” altan på vår baksida så roligt när det blir fint💚🍃🌺

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg