MORGON PÅ TERASSEN & EN SHEEPDOG

.

Alltså denna markterrass! Hur kunde vi vara utan en sån? Så EXTREMT mysigt att ha ett lärkträgolv precis där vid trädgården. Går inte att jämföra med att ha en terrass där en våning upp (ja den är jättestor och jättefin den med men så himla meckigt att springa upp och ner liksom? Och jag som älskar att fixa med min trädgård vill ju vara nära nära, bara kliva rakt ner på gräsmattan:) (om någon kanske undrar så har vi använt Sioo:x, det är därför den är så där skönt silvergrå)

.

God kväll vänner!

.

.

Ojojoj, en mamma till fyra goa älsklingar i alla olika åldrar har att stå i these days! Det är turer till Ikea och shopping av det mesta till nya första lyan, det är resa med kompis till Mallorca (helt själva!) och shopping av solsemesterkläder och allt annat man kan behöva (alltså min hjärna går på högvarv! Solkräm, resorb, plåster, Bafucin, nässpray, Ipren, vad har jag glömt??) och  flygkaos på Arlanda och h u r ska de där små gullnosarna klara sig själva. Litenliten som nu ska på sommarlov och är vill göra ALLT och så 13-åringen som ja bara är som 13-åringar kan vara (say no more) Pjuh. (Fattar inte de där tv-mammorna med 10 barn eller fler, hur gör de liksom för att räcka till hela tiden åt alla och ge alla barn lika mycket fokus? Trollar?:/)

.

.

.

Jo det är helt underbart härligt med fyra barn och faktiskt inte särskilt mycket och meckigt alls i vanliga fall. Men ibland tjottar det ihop sig helt enkelt! Sen så tror jag ju att jag har en form inre stress nu när familjen inte hålls ihop. Jag är som en vilsen sheepdog, vill bara ha alla samlade och ha stenkoll.. Hursomhelst, är väldigt nöjd med mitt senaste köp som jag hunnit med! Ett par sköna bambusolsängar med jättesnygga dynor som jag fyndade med 30% off (Tyvärr kan jag inte skriva v a r jag hittade dessa för då kommer ni på riktigt tro att detta är smygreklam för ett visst byggvaruhus med googla så hittar ni nog:)

.

.

.

Är glad att vi också lät bygga en rätt rymligt trädäck så att man får plats ordentligt. Så är det ju smågatsten på varje sida och med pergolan till höger så att den känns ännu större. Tog mig ett par varv att fundera ut att det var exakt så här vi skulle ha det.

.

..

Nu ska vi göra något så somrigt som att se på en deckare och äta smågodis! Herreguuud vad det ska mumsas godis och ses spännande brittiska crime på sommaren, det hör till. Så MYSIGT.

.

.

Mysig kväll nu tjejer!

.

KRAM

.

.

.

 

20 kommentarer till “MORGON PÅ TERASSEN & EN SHEEPDOG

    1. Tack snälla🥰 Där är det ett .Weeping körsbärsträd som inte blir så stort, två rosor, lavendel, lammöron och så buxbomsklot och buxbom runt.

  1. Men jag tappar nästan andan, såå underbart fint. Tänk att få sitta där med en kaffe och njuta av allt det vackra, du kan du 😉
    Jag har en stor altan jag också, och men utan något tak, precis som hos er. Jag får bara lite smått panik på att springa in och ut med alla dynor, kuddar, filtar osv Hur gör du?
    Fick så mycket inspiration nu så i helgen får det bli ännu mer fix på altanen, men ser att det ska regna från och till, men SMHI har ju haft fel förr…
    Njut av ert vackra hus och av sommaren med allt kul som ni har framför er.
    Kramar från Pernilla

    1. Jag undrar också hur ni gör med alla dynor? Bra förvaring eller när ni in dem?
      En så vacker terrass och trädgård! 🤩

      1. Vi har två garage under huset och där lägger vi in alla kuddar och dynor😊

    2. Åh tack så himla mycket för dina goa ord!!🥰 Vi har två garage under huset, en trapp ner dit till vänster, och där har vi alla kuddar och dynor. Önskar dig en riktigt härlig sommar☀️

  2. Verkligen så fin terass! Att läsa din blogg är ett måste för mig, du är så bra på att inspirera och den innehåller ett stort spann från lyx och flärd till de mer vardagliga dilemma man kan stöta på. Och allt framställs i så positiv anda så det smittar av sig:-) Och det kan man ju behöva smittas av ibland;-) Glad sommar önskar en trogen läsare!

    1. Men vad GLAD jag blir, det är precis det jag vill ge er!!! Tack för världens peppigaste bästa hälsning🥰🥰🥰

  3. Men så fint, wow wow wow! Du är verkligen en fena på att få till det med helheten😍

  4. Magiskt vackert!!! alla detaljer och helheten, allt hänger ihop, du är så duktig.

  5. Jag kan inte se mig mätt på din trädgård, vilken fingertoppskänsla! Snälla, kan du inte göra ett inlägg om dina olika planteringar, med beskrivning av vad som växer i alla fina rabatter? Blir så glad av din blogg, och den blandning som är, liksom att du uppdatera ofta/regelbundet. Har läst så många bloggar genom åren, och gör fortfarande en del, men din är den enda som består hos mig. Tack för all härlig inspiration!

  6. Tack för svar på mina frågor om planteringen vid trädäcket 🙂
    Hur många år tog det att få den låga buxbomhäcken så fin?

  7. Hej Petra! Jag scrollande lite på Pinterest och hittade en gammal bild där det ser ut som om att ni tidigare haft en källartrappa där altanen står nu. Vi har likadant hos oss och vill ta bort den. Funderar på om man måste ha en källartrappa (flytta den) eller om man kan ta bort den utan att ersätta med en ny? Ni har verkligen fått en jättefin altan och supermysig baksida 😍

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg