EN RYMDRAKET & MASSA ANNAT COOLT

REKLAM FÖR JOTEX

.

Goood morgon sköna söndag!

.

Köpte en så himla mysig och cool lampa åt Maurits häromveckan! En stor och maffig rymdraket (ca 44 cm hög) med ledlampa och han blev ju helt fasligt nöjd, alla vet ju att allt med rymden fascinerar små killar 🙂

.

..

..-

Älskar allt som är sladdlöst och just led, speciellt just i barnrummet. Sladdar är ju bara fula och dessutom liksom som gjorda att trassla in sig i..

.

..

Min lilla skolkille<3

.

.

.

Och raketen (här) lyser med såå mysigt mjukt varmt sken när man tänder den. S å snygg både som släckt och tänd. Sen är det ju väldans bra att den går att flytta runt om man vill. Gör sig ju lika bra både på skrivbordet och..

..

.

..

och på lilla hyllan högst upp i sängalkoven (förstå på kvällen när man ska sova – myset)

.

.

.

Jotex har ju som vanligt massa mysigt, snyggt och coolt till alla barnrum – en eller två  detaljer kan verkligen göra rummet som ”nytt” i barnens egna lilla universum!

.

Snäckmatta hittar du här, fint örngott här, flygande astronaut här, mysig morgonrock (i många storlekar!) här, ballonglampa med korg här, urfin lite barnstol här och snygga förvaringsburkar i papp här.

 

.

Med min kod PETRAAUG2022 får ni denna månad 30% off på en hel order hos Jotex (gäller allt) och 5% off på röda priser och det gäller tom 31/8

.

.

KRAM

.

.

.

 

2 kommentarer till “EN RYMDRAKET & MASSA ANNAT COOLT

  1. Vilka fina saker Jotex har men främst: wow vilket snyggt barnrum sonen har 😍
    Ha en fortsatt fin söndag ☀️

  2. Tack för fin och inspirerande blogg. Älskar blå mönstrade mattan, vad heter den och var är den köpt? Har letat men inte hittat något liknande. Tack på förhand!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg