FIN FRÅN KVÄLL TILL MORGON MED HUNKEMÖLLER

I SAMARBETE MED HUNKEMÖLLER

Inte såå ofta jag unnar mig riktigt läckra nattkläder men ibland hittar man något man bara INTE kan motstå. När man blir helt tagen av massa vacker spets i pudrigt rosa tex..

.

.

Det jag har på mig är ett av Hunkemöllers pyjmas set!

Alltså matchande nattlinne och morgonrock (SÅ snyggt när det matchar tycker jag och så praktiskt att ha en morgonrock till hands som man kan svepa in sig i) Finns massa läckra pyjamas set hos Hunkemöller – från riktig gosiga mjukis set i velour till riiktigt raffiga saker ja ni måste kika in!

 

 

.

Har verkligen fått upp ögonen igen för vackra underkläder och nattlinnen, det är ju så lyxigt att glida runt sånt här. Mumsfillibabba.

.

.

.

.

Spana gärna in mer av Hunkemöllers nattlinnen och morgonrockar

Psst, missa inte Hunkemöllers rabattkoder också.

.

.

Ha nu en riktig mysig, härlig & finfin fredag!

.

KRAM

.

.

.

13 kommentarer till “FIN FRÅN KVÄLL TILL MORGON MED HUNKEMÖLLER

  1. 100 % polyester, again??🤣🤣🤣🤣🤣
    C’mon Petra, you’re scrabing bottom of barrels with these ”samarbete” 🤦‍♀️
    There isn’t a hint of class or quality in any of these. Can’t you get deals with good companies with products that would be little more this day and age comsuption appropriate??

  2. Supersnyggt! Men aldrig något jag skulle ha på mig. Kanske en sommarmorgon..pga att det är för kallt 😅
    Frottemorgonrock här 🥰 inte så sexigt men skönt 🤩

  3. Kanske ska välja dina samarbeten med omsorg? Detta känns varken som det passar in i bloggen, känns heller inte som något hållbart precis. Har jättesvårt att tro att någon av dina läsare kommer klicka sig dit för att shoppa. Ni som vill försvara får gärna göra det så mycket ni vill, men det BÖR nog faktiskt ställas krav på influensers av deras läsare och följare. Då kanske de ändrar kurs så småningom och influerar oss alla andra att tänka hållbart ist.

    1. Hur passar det inte in på bloggen med ett nattlinne och morgonrock? Kläder och mode har jag skrivit om sen jag började blogga och jag har även skrivit om billigare och dyrare mode. Hållbara material och mindre hållbara, jag blandar helt enkelt. Många har inte råd med morgonrock i helsiden och de allra flesta märken, från Ralph Lauren till HM gör likande morgonrockar i just polyester. Det finns ett intresse för sånt mode och jag skriver givetvis om sånt som intresserar mina fina läsare och jag vet kanske bäst vad de vill ha och önskar😍

      Om det ska ställas krav på influensers och vad de visar så ska det väl ställas krav på all media från tidning till tv osv. Då kan vi ju inte tillåta någon reklamannonser etc för något som inte är hållbart någonstans egentligen.

      1. Självklart ställs det krav på vad tidningar och TV visar för reklam, och det bästa är att det tydligt måste skiljas på vad som är reklam från programmen / tidningsrepotagen och inte blandas ihop som det görs här (och hos nästan alla andra influensers).

        1. Ja givetvis när det gäller alkohol etc men det gäller väl knappast polyester?😄 Alla influencers måste tydligt utmärka när det rör sig om reklam. Mycket svårare att förstå vad som är vad med produktplacering i program tex

      2. Du kan inte vara så mycket för hållbarhet med den inställningen. Jag får acceptera det, men tycker det är synd att du inte tar mer ansvar och inser att du kan påverka andra.

  4. Tack för tips! Jag är precis i behov av ett nytt nattlinne och hittade ett jättefint (dock inte det du visar utan ett svart i viscose). Har letat på Lindex, twilfit mm men helt missat att Hunkemöller har ”vanliga” under- och nattkläder.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg