DET BÄSTA FÖR BODYN

REKLAM FÖR SKINCITY

.

Man håller ju på och trixar och fixar med ansiktet och skämmer bort huden där med bra krämer, serum, peeling och masker! Gör behandlingar med jämna mellanrum och boostar huden med massa med fukt. Men hur är det fatt med hela kroppens hud? Det är så lätt att glömma den. Man kanske inte riktigt lika noga där och det är ju så synd för den måste ju också få kärlek. Var mjuk och len och skönt återfuktad med lyster och särskilt nu när man börjar gå i kjolar och linnen, den ska ju liksom matcha ansiktet.

.

Nu ska ni får ett par riktigt bra kroppsvårdtips från mig, produkter jag använt i ett par månader. Jag har köpt produkter från samma serie två ggr i rad och Lolo 19 år som använder samma som jag är lika exalterad över hur BRA de är!

(Äntligen första veckan i maj och med min rabattkoden PETRA22 får ni denna vecka 22% rabatt på dessa och andra utvalda varumärken fram till 7/5)

.

.

.

Alla är från Skincitys egna prisvärda märke Skincity Skincare. Vi börjar med oljan Shower Oil som doftar svagt av citrus. Den här är så himla sköna att tvåla in kroppen med, den är inte alls kladdig (eller lägger sig uppe på huden som en hinna) utan gör huden så där perfekt, ren, len och skön. Dryg är den också!

Skincity Skincare Body Cleanser Shower Oil hittar du här.

..

..

..

Att peela huden på kroppen är superviktigt för att den ska vara fin. För mig har det blivit en rutin och gör jag inte det så känner jag mig inte alls lika fräsch. Massera gärna kroppen lite samtidigt som du peelar! Vader och överarmar är ju ställen där man lätt blir yttorr eller får små knottror och Shower Power peel tar bort detta skonsamt men effektivt med både korn och syror. Är helt beroende av den här peelen nu!

Skincity Skincare Shower Power Peel hittar du här.

.

..

 

Sen har jag även den här godingen när det gäller peel och som gör huden både ren, jämn och len och det även på ställen där man inte når så bra! En spray, Intense Treatment Spray, som hjälper dig om du tex har små kvisslor eller knottror på ryggen och ger lyster även där.

Skincity Skincare Intense Treatment Spray hittar du här

.

.

.

Sen har vi till slute en riktigt härlig body lotion, Retinoate Lotion, som är är en resultatinriktad bodylotion med bla A-vitamin. Reparerar och förnyar huden, ja den känns som en riktigt bra ansiktsdagkräm fast för kroppen! Bästa bodylotion jag testat faktiskt! (Skulle dock önska en lite större förpackning:)

Skincity Skincare Retionate Lotion hittar du här

.

.

.

Tillsammans gör dessa fyra bodyprodukter att min 50-åriga hud mår och ser bättre ut än på evigheter! Älskar känslan. Barnen klappar migöver armarna och säger ”Du är så len mamma” och som sagt Lolo använder nu också samma rutin som jag.

.

Skincity är din hudvårdsklinik online och erbjuder riktig professionell hudvård och hudvårdande makeup från ledande märken! Dessutom har den personlig rådgivning från hudterapeuter när det gäller ens hudvård om man önskar det.

 

Mellan den 1 och 7 maj har Skincity alltså 22% off på utvalda märken (Som Skincity Skincare, Dermaceutic, Filorga, Clarins. bareMinerals, Exuviance, Barbor, Decléor mfl mfl) med min kod PETRA22!

.

KRAM

.

.

4 kommentarer till “DET BÄSTA FÖR BODYN

  1. LÅTER TOPPEN, MAN MÄRKER HUR TORR MAN ÄR I HYN EFTER DENNA SEGA VINTER!
    MÅSTE FRÅGA VAR DET SNYGGA ARMBANDET KOMMER IFRÅN?
    HA EN FIN 1 MAJ!

  2. Tack för tips, ska testa bodylotionen tror jag. Hade nog inte varit dumt med en större flaska dock! Men vi väntar fortfarande på ditt inlägg om behandlingar du gör i ansiktet!!

  3. Tack för tipset! Kroppen behöver verkligen piggas upp nu efter sega vintermånader. Så snygga flaskor också!

    Kramar från Hanne

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg