MYSIG UTEMILJÖ!

REKLAM FÖR ROOM101

.

Snyggparasoll på plats för att skugga solsängarna! (Just nu med hela 25% off faktiskt och rabattkoden kommer längre ner…)

.

,

.

S å mysigt ju att ligga här i vårsolen och dricka latte och lyssna på fågelkvitter och fundera på nästa trädgårdsprojekt..

.

.

.

Idag måste ni få se mitt nya tokfina parasoll! Ett sånt där mulligt träparasoll med fransar som känns s å Rivieran och som jag suktat efter ett tag. Och när jag såg dessa med en tunn beige rand så slog jag till. Passar superbra till mina utemöbler! Det är ju så himla roligt att skapa rum och mys just ute på gården, vårgrönskan är på g (mest bara gräsmattan än så läng med snaaart) och kommer bli en perfekt bakgrund sen. Parasollet hittar du här.

.

.

.

Har också letat efter en fin större lägre kruka för ett litet vattenblänk och när jag hittade dessa tre så insåg jag att tre är bättre än n! Precis lagom storlek. Krukor i set om tre hittar du här.

.

.

 

Sen blendet faktiskt tre lite högre krukor också! Dessa kommer också i set om tre (den största är riktigt stor) och det här är den mellersta storleken. Så snygga ihop men jag har inte köpt några växter till e andra så jag bjuder bara på entrékrukan idag med söta mininejlikor. Krukorna finns här

.

 

Som sagt: nu är det Våryra hos favvobutiken ROOM 101 och  25% off på allt ovan och allt annat i butiken! Riktigt bra läge om man kanske är sugen på några nya krukor eller något annat fint till uteplatsen. Använd bara koden PHILIA25 i kassan<3

.

.

KRAM

.

 

5 kommentarer till “MYSIG UTEMILJÖ!

  1. Verkligen så fint och snygga du har det ute. En dröm att ha så fina rottingmöbler men undrar klarar de att så ute även om de regnar eller har du skydd på när vädret är ostadigt? Nu hoppas vi på många soliga dagar framöver. Tack för en inspirerande blogg.

    1. Tack snälla du🥰 Solbäddarna är i bambu som fungerar hyfsat att ha ute utan skydd på sommarhalvåret. Blir lite grå men jag gillar ju det☺️ De andra möblerna är i konstrotting och teak. Ja nu längtar vi efter värmen!🌞

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg