VIGSELRINGAR & PASTA

.

God Eftermiddag!
Idag har vi varit hos juvelerarn och tittat ut vigselringar. En helt okej sysselsättning faktiskt!;) De vi valde ut kommer nog att bli riktigt riktigt bra tror jag. (Viktigt som bara den att det blir helt rätt – förhoppningen och tanken är ju att den ska sitta där på fingret f o r e v e r!)

Ljuvlig! Snyggaste bröllopsmoodboarden hittar man hos Snippet & Ink.
Det är ju riktigt riktigt roligt att planera ett bröllop. Nu blir det inget jättekalas, som vi var inne på först, med lång middag, manliga gäster i frack (been there done that…) och dans hela natten. Det blir ett mer intimt citybröllop mitt på dagen istället, vilket passar oss helt perfekt. (och det är ju också  själva poängen faktiskt:)
Letar runt just nu bland brudklänningar  på nätet och det är ju ett helt kapitel för sig.  Jag skulle kunna leta i evigheter efter ”the one” känner jag! Mina krav på klänningen är att den ska vara elegant, enkel och gärna modern. Ingen marängswiss mao (been there done that,igen).  Gärna vintage från 60-70talet från något av de stora modehusen. Vore så kul att hitta något eget & annorlunda!
Now we talking! Ovan en absolut FAB brudklänning från en av de bästa på just moderna klänningar, Jenny Packham.
Snart är det dags för lite härlig middagslagning. Älskar verkligen att laga mat på helgerna! Sätta på bra musik, korka upp en flaska rött och bara njuta av fixandet i köket. Det var någon som undrade vad jag skulle laga för mat ikväll och det blir, som så ofta på helgerna, italienskt! Vi har en riktigt bra Italiensk Delibutik här i Småstaden som någon av oss besöker nästan varje fredag. Färsk pasta, ljuvlig olivolja, breasola, mozzarella, pecorino osv. Mmmmums. Dessutom har de världens godaste Panna Cotta, som bara råkade slinka ner i påsen sisådär idag!
Ett tips om du gillar italiensk mat är Paolo Robertos kokböcker. Flera jättemysiga och lättlagade recept finns det i dem. Det jag visar ovan blir det ikväll!
Nej nu väntar verkligen köket! Fram med en flaska rött och på med Duffy på stereon,  för nu ska här bakas focaccia och lagas mat med massor med kärlek och vitlök!!!
Obs – missa inte bästa serien, Solsidan, på 4:an efter första delen Let´s Dance ikväll!
Njut  fredagskvällen alla!!!
.

Rekommenderade inlägg