INSNÖAD

.

Lilla fröken Michelin i bästa vinteroverallen från Reima. 
Godmorgon Snöiga Söndag!
Här hemma håller vi ,bokstavligt talat, på att snöa in!
Vi har fått naturliga insynsskydd i alla fönster i natt! Jösses, när ska det ta stop på allt detta eviga snöande? Det räcker liksom nu!!!
Gårdagens stora vinnare i schlager – tjejgruppen Timoteij!
Såg ni gårdagens schlager??? Det gjorde jag och nu kommer det minsann gå bra i Grand Prix, om Tjejgruppen Timoteij får åka dit dvs! Sanna mina ord, för nu är det nämligen någon som tänkt på de som röstar i Europa!!! En perfekt schlagergrupp med 1. Supersnygga väldigt typiskt nordiska tjejer – funkar alltid 2. De spelar (eller låtsas;) på instrument = supercharmigt!. 3 De har en fartig låt som hookar fast – så klart myyycket bra i konkurrensen 4. De spelar folkmusikaktig musik – Funkat flera ggr i Eurovision senast med Alexander Rybak! 5. Trummorna! Trummor har också funkat bra tidigare, för visst var det nån ryska som slog allt vad tyget höll på trummor som vann, eller tänker jag fel? Nej jag säger bara; Nu skickar vi snyggingarna till Norge så vinner vi hela rasket!:)
(Darin var bäst, så otroligt duktig, men det är ju sällan den b ä s t a låten som vinner eller hur!?:)
Nu ska här städas, gnos och fejjas till huset skiner!
Vi ses!

Rekommenderade inlägg