ETT LITET SHOPPINGTIPS

.

För liten än för att bestämma själv!:) Bea i pappas famn i klänning från Burberry.
Halloj!
Var förbi H&M igår och tittade in på småbarnsavdelningen. Den var smockad av alldeles pinfärska vårnyheter och så förvånad jag blev för så mycket fint det fanns! Tycker personligen inte om 70-tals stilen på Bea, som har varit så poppis ett tag. Jättefint på andra barn men jag vill liksom se Bea när jag tittar på henne och inte stora äpplen, stora gröna krokodiler eller psykadeliskt mönster i brun-orange. Nej sött som socker (tänk Lotta på Bråkmakargatan)får det gärna vara i Beas bebisgarderob:)
Kläderna på bilderna nedan var en del av det som fick följa med oss hem från H&M. Såå söta lite gammeldags bomullskläder. (Gäller att passa på med söta kläder nu när lilla Beabus är liten för att ha andra åsikter;)
Broderad blus med rätta kragen,  stickade lilla koftan med blomapplikationer (fanns i rosa också) + en liten kappa.  En jättefin kombo till våren! Kommer sen att ytterligare kompletteras med ett par puffiga byxor, gummistövlar och en liten basker:)

Nej nu ska jag duscha och sen åka och hyra en riktigt rolig komedi till ikväll. Känner för att skratta så där mycket så att tårarna sprutar!!! Är det någon som har ett bra filmtips???
Hoppas du får en riktigt mysig Söndagskväll!
Kram!

Rekommenderade inlägg