EN HÄRLIG DAG

.
.

I matsalen har en stor rund spegel från Ikea kommit upp på väggen. Fantastiskt vad en spegel kan göra med djupet i ett rum! Dagens jag i en ett par år gammal tunika från Odd Molly.
God eftermiddag härliga dag!

Idag är humöret åter på topp och jag har haft bästa vänninorna här för lite McD-lunch och girltalk!

Jag är riktigt lyckligt lottad som har så bra väninnor som man prata om precis a l l t med. Jag är också lyckligt lottad som har så otroligt många (ca 3000 per dag) bloggbesökare som också lämnar så fantastiskt snälla kommentarer efter sig ibland! Tack för att NI finns!:) 

McDonaldskaos hihi! (Tack för en fantastiskt trevlig eftermiddag tjejer och tack för alla goda råd!!!)
Ni vill säkert veta hur jag ställer mig till den ”uppståndelse” som blivit efter gårdagens inlägg. Det var onödigt att skriva om detta  ”IRL-problem” här på bloggen. (Men jag var riktigt arg och ville försvara en tredje part som anklagades för lögner.) Ni vet ju faktiskt inte alls vad det rör sig om, så jag lovar att jag ska inte nämna något mer om denna ”incident” här inne!
Nu ska Flisan och jag åka iväg och hämta Trulle hos sin pappa, Trulle som kom bort igår!!! Den incidenten ska jag däremot  berätta mer om i ett inlägg senare. En mammas värsta mardröm
Tjing!

Rekommenderade inlägg