LILLA ROSA

.

Detta är nr 1 med lång ärm, små söta volanger och svarta detaljer i tunn bomull. Jag har storlek 1 på mig.

Godkväll alla!

Äntligen fungerar min lilla laptop! Blogger har strejkat hela dagen här och jag har inte kunnat göra något inlägg förrän nu,( Dessutom så har jag fått någon knepig värk i armar och ben under dagen, kan det vara influensa?) Så snart blir det mysiga sängen för mig och läsning av nya Sköna Hem.

Fick med mig hem 2 nya vårblusar från OM:s vårkollektion idag, i samma härliga rosa bomullstyg, men bara en får stanna! Nu ber jag åter allra ödmjukast om ert säkra tycke och smak! 🙂 (Det är ju så fantastiskt lyxigt och praktiskt om ni vill lämna råd på detta sätt!) Vilken ska stanna???

Nr 2. Kortärmade varianten med fina broderier, puffärmar och skön vidd! Detta är en storlek 2Om ni undrar varför jag skrattar så kanske ni ser ett litet rufs längst ner i högra hörnet. Det är Beabus som står  och säger ajjå ajjå. Hon trodde nämligen att kameran var en telefon och vill leka med den, lilla skruttan.
Nej, jag är verkligen inte helt frisk känner jag – bums i säng blir det nu!
Ha en mysig lill-lördag:)
 

Rekommenderade inlägg