KRASSLIG – IGEN

.
.
Hmm, napparna är ju ”so not me”  känner jag, nu vill jag nog prova mammas Juicy Tube från Lancome istället!”
Godkväll alla fina!
Här är det en ”inte särskilt pigg bloggerska” ikväll. Var en tur till doktorn idag och hon trodde jag fått en inflamtion i kroppen. Så segt att känna sig dålig, vi får se vad proverna visar men till dess får jag nog ta det lungt.
57-8 blev resultatet i ”the blouse contest” och Voltaire Shirt vann alltså stort över Bronte shirt! Det är ju helt fantastiskt hur snälla ni var och hjälpte mig med mitt blusval!!! Nu får ettan stanna, helt och hållet tack vare er!:)

”Hur tråkigt kan ett läppglans vara? Napparna är ju såå mycket mer jag! Denna kan du faktiskt behålla mamma:)”
Nu ska jag bädda ner små trötta skatter i renbäddade sängar. Sen blir det en lungn stund  i tvsoffan med sällskap av en stor kopp thé. Hoppas verkligen på en friskare dag imorgon!
En skön kväll önskar jag dig!

Rekommenderade inlägg