DRÖMSKOR & SMÅGODIS

.
.

Rosa bröllopstema är fin-fint! Det vill jag att vi också har (vad häftigt det var med den korta klänningen och rosa pumpsen förresten!) 
Moodboard: Snippet & Ink.
Hej Fredag!
Fortfarande sjuk och ömklig, men jag har bra hjälp idag med skatterna för H är hemma och sköter ”markservicen”. Själv tar jag det lungt och ligger just nu och planerar inför bröllopet. Nu börjar det ju nästan närma sig, drygt två månader kvar och jag har idag fått reda på att inbjudningskorten är på gång! Vi har beställt dem från duktiga Calligraphen, som även gjorde inbjudningskorten till Beas dop.(Lovar att visa bröllopsinbjudningskorten, så småningom, i ett annat inlägg!)

Snart ska jag lägga mig under täcket på soffan och sätta på Sex and the city filmen, för att bla studera alla de tjusiga bröllopsblåsor Carrie provar. Har inte sett på den ”feelgoodfilmen” på riktigt länge, så en repris passar bra både i dessa ”bröllopstider” och när man ligger sjuk. (Är det förresten någon som har koll på när tvåan kommer? Såg nån bild från den, där Samantha hade en brudklänning på sig, spännande…)
Fick en tidning av mamma igår och i den fanns de ju! Drömskorna till bröllopet!!! Vita Blossom från Louis Vuitton med underbara rosor i mjukaste läder. Om ni klickar på bilden ser ni dock det lilla lilla ”hindret”… Hmmm. (Tror nästan jag ska köpa brudskor först och sen välja klänning efter dem.)
Nu ska H och flickorna gå ner på stan och köpa godsaker till ikväll. Jag har beställt en stor påse med mina smågodisfavoriter – massa mjuka surisar, hårda saltisar och mumsig choklad. Sånt kan man passa på och unna sig när man är sjuk! (Åh,vad jag blev godissugen känner jag:)
Nu blir det filmtajm!
Njut er fredag vänner!

Rekommenderade inlägg