PIGGELIN

.

Inspiration! Måste nog också skaffa en snygg uniformsjacka känner jag. Den ovan tycker jag är urfin och  skulle gärna få bli min min. Kommer från Pepe Jeans. Klänningen från Malene Birger är ju också hur snygg som helst. Bild: Tara
,
Hello Sunshines!

Efter att sovit hur bra som helst i natt så är humöret på topp idag! (Kanske för att jag verkligen tog ut mig i spåret igår. Ojojoj så trött jag blev!) Vissa dagar vaknar man verkligen med ”ett flow” och så är det verkligen idag:) Trulle har studiedag och behöver inte skynda sig till skolan, så vi har en seg skön & solig morgon här hemma.

.Det är flera av er bloggisar som gjort mig uppmärksam på att ett reportage är på gång nästa månad! Hade faktiskt inte en aning att det skulle komma då, så tack för tipsen söta ni. (Vad skulle jag ta mig till utan er??:)
Nej, nu ska jag ta tag i den sista onsdagen i April!

(Är det förresten inte bara för underbart med våren??? LOVE IT!)

Tjing!
.

Rekommenderade inlägg