VILKA DOJJOR!

,

Agent 007 möter ”Pussy Galore Träsko”!:)
God Kväll Alla!
Mår ni bra bloggvänner??? Här har vi precis frossat i hemmgjorda hamburgare med grönsaker och massor av Bearnaisesås. Mmmm. Dock inget bröd till, för jag kör fortfarande stenhårt med G.I. Älskar faktiskt den här kalorifattiga ”dieten”! (Är mycket piggare och ändå får jag frossa bland det jag tycker är godast nämligen; charkuterier, delikatessostar och nötter = Perfekt!)
Läste i en artikel i en tidning tidigare idag att träskor är sommarens skomåste och helst då ett par riktigt högklackade! De som står högst på min önskelista är ett par underbart snygga sådana från coola märket Swedish Haasbeens.
.
Tjusiga brudar i riktigt snygga träskor från Swedish Hasbeens.

Visst är det häftigt att de har stylat inspirationsbilderna i James Bondstil?! Glammig engelsk agent möter svenska träskor liksom! (Åh, så söta de var i rosa sen…)
Innan hamburgerfrossan här hemma så tog jag en skön tur i spåret tidigare ikväll och sprang mina 5 km på nya tiden 28 minuter! Hurrey!;) Nu ska detta ”rekord” firas med jordnötter och en riktigt bra film:)
Vi syns imorgon!
KRAM

Rekommenderade inlägg