LUCKY FLISAN

.

.

Mitt lilla socker i sina nya fina höstkläder från det svenska märket Lucky Ellen!
Tjingeling alla som älskar fredagar!:)
Mår ni bra tjejer!? Härligaste dagen i veckan är det ju idag och jag har nästan precis kommit hem innanför dörren med massor av matkassor. Puh! Har varit en liten sväng nere på stan också och det var verkligen massor med folk överallt! Skatterna har haft studiedag idag så det kanske var för att alla skolor var stängda som det var sån trängsel?
Nu är det alla fall dags för freedagsmyys här hemma och jag ska ställa mig i köket med härlig jazz på stereon, ett glas rött i handen och göra hemmagjord pizza med massor med goda tillbehör (pepperoni, bacon, lök, ruccola, parmesan, svamp till oss vuxna. Skatterna = ost och skinka! 🙂 Mummmsigt!
Fina märket Lucky Ellen.
På vägen hem stannade vi vid slottet här i Småstaden…
…och Flisan lekte flygplan bland löven!:) Visst är det otroligt vackert ute nu? (Dessutom, visst är Flisans sammetsjacka också helt otrolig? Så fin!) 
Apropå de Lucky Ellen kläder Flisan har på sig ovan. Här kommer ett tips till alla er mammor som är bosatta i Stockholm och vill ha fina kläder till era flickor som är över 5 år.  Lucky Ellen har nämligen utförsäljning den 27 september 2010 kl 16.30 – 20.00 på Hotell Kung Carl Birger Jarlsgatan 21 i Stockholm! (snett mitt emot svampen vid Stureplan) Dessutom är det introduktionsrabatt  på den fina nya höst och vinterkollektionen för alla som handlar!
Nej nu sätter vi gång med myset eller hur!:)
Ha en fantastiskt skön Fredagskväll!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg