FÖR VARM ELLER FÖR KALL

.

För er som eventuellt är lite nyfikna på vilka jackor som inhandlades på Tullhuset här omdagen så kan jag berätta att detta är den ena! Skön, go och rufsig från Odd Molly (sjalen är också därifrån).
Bonjour Samedi!

Denna lördagsmorgon har inletts med att packa lilla weekendbagen för hela familjen, för idag drar vi med våra roliga och goda vänner upp till Dalarna för lite kräftätande och höstmys! Baddräkten är också packad, för det vankas tydligen bastubadande vid sjön. Fast det är ju inte såå troligt att den blir använd, eftersom jag (världens värsta badkruka) knappt badar på sommaren haha!:)
Höst just nu på vår uteplats! Här har vi ju inte suttit och ätit på flera veckor faktiskt. Kanske dags att plocka undan sommarmöblerna? (Gah, nu känner jag faktiskt liiite vinterångest!!)
.
Testade jackan igår tillsammans med min OM klänning från Country Dreams. Men den åkte av illa kvickt för oh my, vad hett det blev!!! Ullklänningar är inget svalt plagg direkt – puh. Men visst är det svårt att klä sig rätt denna mellanperiod? Varannan dag är jag alldeles för tunt klädd och går och småfryser och nästa är jag för påpälsad och blir istället tokvarm!:)
Nu ska jag ta och samla ihop alla mina små skatter här och sätta dem i bilen, för nu draaar vi!
Ha en riktigt härlig Lördag så ses vi!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg