THIS SUNDAY EVENING

.
.

Jag och min älskade stora skatt fiskar vid en liten sjö någonstans i vackra Dalarna.
God Söndags Kväll
Efter att ha ett fantastiskt trevligt dygn uppe i Dalarna med god mat och mycket glädje så kommer jag hem och slår på lilla lapen och möts av värsta kommentarerna. Jag är tydligen ”en liten människa”, gold digger, ytlig, lider av bekräftelsebehov, har ingen ödmjukhet och skänker inte till välgörenhet. Jisses girls, vad är det med er??? Detta är ingen djupgående, analyserande samhällssida, House of Philia ska ju för bövelen vara underhållning!!! Ytligt javisst – but remember thats the point! Ja, jag är nästan alltid glad och jag älskar att inspirera.  Det finns andra sidor för er som vill läsa andra saker. Jag visar bara såna typ av inlägg som jag gillar hos andra här på H of P. Men att säga att jag är liten som människa för att jag visar lite av vad som finns i min garderob gör mig faktiskt både irriterad och lite ledsen. Jag gör ju dessa inlägg enbart för att inspirera och roa er och jag vet ju att det faktiskt finns de som tycker det är underhållande! Visst får man tycka olika men att skriva massa personliga påhopp är såå onödigt.
Jättemallig Flisan med egenfiskad (dock väldigt väldigt liten) Aborre
Men… nu ger jag er chansen att vara med och påverka House of Philia lite! Vad tycker du är mest underhållande av det jag skriver? Inredning, shopping, drömhem, klädtips, personligt, ytligt eller vad? Passa på nu att komma med dina åsikter!
Nu blir det höstmys med en stor kopp thé och hyrfilm på tv:n.
So long bloggisar
Psst, Just nu lyssnar jag på denna supersköna låt… Love it!

Rekommenderade inlägg