KÄRLEK TILL ER

.

.

Uppe i mysiga stugan i Dalarna satt jag och lusläste i Sköna Hems nya Skapa Stilen. Jisses vad mycket fint och inspirerande det fanns i den! Löp och Köp säger jag:) (Silkessjalen jag har runt halsen måste jag bara tipsa er om. Den är nämligen en så supercool favvis och kommer från svenska märket Ester Eleonora som gör maaassor med fina sjalar. Min Skullsilksjal har jag klickat hem här)

LOVE U BLOGGISAR!

Massor med kärlek till alla fina goa damer!!! Nu vet jag att det jag gör verkligen uppskattas och det är jag såå tacksam för. Tusen tack var och en för era söta hälsningar!!!
Alla kan inte gilla allt, visst är det så. Jag har läst varenda rar kommentar som ni sötingar lämnat här på morgonen och är alldeles överväldigad av allt snällt ni skriver. Det är riktigt roligt att läsa att de allra flesta faktiskt gillar bloggen precis som den är! Ibland kanske H of P far åt olika håll men den är ju faktiskt en del av mitt liv och mina intressen. Tror jag är lite av en ”periodare” och efter mycket hemmafix och ” vara hemma med bebbetid” så har jag de senaste månaderna först koncentrerat mig jättemycket på bröllopet, sen på träning och kost. Nu har jag en kropp jag trivs med och tycker därmed det är roligare att handla kläder (ja, jag köper faktiskt kläder själv med ”egna pengar) och därmed skrivit mycket mer om det. Dock känner jag att jag saknar inredningsbiten mer och mer så jag lovar: Fler inredningsinlägg kommer framöver!
Älskar bilden på det här superläckra sovrummet i Skapa Stilenmagasinet. Nu vill jag verkligen ta tag i vårat!

Nu ska jag gå ner på stan och försöka byta ett objektiv som blev helt fel! Har dock redan lyckats tappa bort kvittot så håll tummarna att de är schyssta och låter mig byta det ändå…
Ha en fantastiskt dag girls – nu går vi vidare!!!


KRAMAR EN MASSE


P
.

Rekommenderade inlägg