NYTT OBJEKTIV & NY DEKORATION I MATSALEN

.

Det var en av er söta bloggisar som undrar vad jag kallar min inredningsstil. Ja, vad kallar man detta mån tro? Någon som vet? Salig blandning i svart vitt kanske hihi!:)
Heeej Tisdag!
Strålande solsken har vi småstaden idag och jag känner mig full av energi denna höstdag! Vissa dagar vaknar man bara på helt rätt sida och allt är bara helt enkelt mycket roligare än dagen innan eller hur!? Dessutom bestämde H och jag att vi ska göra en liten liten ”get away” till Hufvudstaden på fredag och bo på hotell i city och mysa. Ska nog ta och boka bord på någon riktigt bra restaurang också förresten! (Tipsa tipsa kära bloggisar!!!:)
Igår fick jag som tur var byta mitt nyinköpta objektiv men det nya som jag fick med mig hem är tyvärr inte heller riktigt som jag vill att det ska vara heller. Hmmm. Tur att de är så schyssta på kameraafffären att man har hela 30 dagars prövotid på objektiven. Oturen är att det verkar ju bara bli dyrare och dyrare varje gång man byter.. Frågar nu (åter igen) om det är någon bloggis som har ett bra tips på ett zoomobjektiv för främst interiörbilder till en Nikon?!? Jag behöver verkligen era tips!!!
På spiselkransen just nu: klassiska ekollonglaset från Svenskt Tenn (men med murgröna) och ett favvofoto på lilla söta mamsen som en ”twenty-something”!
Dagens Beabus i Noa Noa! (men hjälp, hur ser lilla vänsterarmen ut på denna bild egentligen?:S) Bea älskar att rita och då helst på väggarna faktiskt (hmprf) Griffeltavlan är ju heelt okej ritställe men igår var det matsalsväggen som blev tjusigt dekorerad svart tuschpenna! Inte okej. Tur att vi har mest vitmålade väggar här hemma som går att fixa fort…
Nu raringar ska jag ta en skön powerwalk i solskenet med Beabus i vagnen. Efter den går vi till skolan och hämtar skatterna och efter det blir det nog bullbak tror jag (frysen är nämligen helt tömd på sådana upptäckte jag igår)
Ha en strålande fin dag!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg