GLAD AV FÄRG

.
.

Man blir nog glad av färg faktiskt! Tur att det finns liite av den varan i Beas rum, så att jag kan colorboosta där inne:) (Vimplarna kommer från Maileg)
Tjingeling sweeties!
Solig onsdag makaronsdag har vi idag och jag haft min söta väninna A här på lite girltalk denna förmiddag! Mysigt mysigt.
Gud vad jag är glad över alla braiga restaurangtips som ni har lämnat! Ni är väl bara föör goa. Nu har jag ju massor med nya ställen att upptäcka i Stockholm, tack vare alla era tips. Stort tack söta ni för dessa:) Läste också bland kommentrerna en hälsning från ”G”. G skrev för ett tag sen en kommentar som berörde många här inne på bloggen tror jag. Åh, jag har tänkt på dig gumman och jag är såå glad att du mår bättre nu! (Skriv gärna och berätta mera, vi är nog många som är nyfikna på hur du har det!:)
Mera färg i Beas rum! Beabus behövde mer leksaksförvaring, så jag blev så glad när jag hittade  den här stora härliga förvaringskorgen från Rice. Visst är den fin?:)
Bea växer så det knakar och behöver snart byta ut spjälsängen en barnsäng. Är sugen på en snyggelisnygg Sebrasäng, men frågan är; hur länge kan hon ha en sån? (Någon söt bloggis ute i cyber som har erfarenhet av storleken på en sån kanske?:)
Nu blir det snabblunch, omelett med svamp och bacon, och sen ut i trädgården för ”lite städning” dvs lövkrattning och äppelplock!
Ha en fin eftermiddag alla!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg