LJUS OCH BERG FLYTTAR IN

..

.

Tokgillar doftljus som doftar rätt och ogillar skarpt de som luktar fel! Det som står på månbordet på bilden ovan doftar helrätt, kommer från Durance och heter Fleur de Coton. Mmmm lovely. Hemklickat från en netbutik som har mycket i min smak i sitt sortiment nämligen Bloominghome!

Toodelooo!
Oj oj vad det blir mörkt mycket tidigare nu! Bara den senaste veckan har det ju blivit en jätteskillnad på kvällarna. Tänder oftare och oftare ljusen på middagsbordet och det är ju faktiskt såå mycket mysigare att äta med just levande ljus tycker jag! (Levande ljus + riktigt skön musik är jag nog lite beroende av:)
Ur kvällens avsnitt som visas kl 21.00 på 4:an
Nu är det snart dags för skatterna att få en godnattsaga och sen är det lugn skön stund i tvsoffan som väntar. Ikväll blir det superbraiga ”Berg flyttar in” med fantastiskt duktiga (och supersnygga) Carina Berg! (Hihi, älskar sån här corny humor: Snälla Saijonmaa och Arja Saijonmaa hahaha:)
Ha en kul ”lill-lördagskväll” vänner!

TJING:)
.

Rekommenderade inlägg