GODMORGON BLOGGISAR

.
.

Dagens jag på entrésidan:) Linne Rosemunde, jeans Nudie, boots Scorett, sjal Ester Elenora, väska Mulberry och ny skön tunika från Love Forever

 
Galet vad grönt det har blivit på bara ett par dagar! Här i ”mellan-Sverige” exploderar verkligen grönskan just nu. Kolla bara våra klotpilar på bilden ovan, underbart underbart.
Idag ska jag bla annat åka till handelsträdgården. Vill ha ett nytt träd, någon typ av körsbär, och blommor till utekrukorna. Åh, ibland önskar jag verkligen att jag bodde i Stockholm och kunde åka tex hit eller hit för att botanisera istället!
Hittade btw en för mig ny artist, en riktigt mysig video (som är som en snygg böllopsphotoshoot) och låt som ger mig springfeelings! Denna softa lugna musik kommer spelas på min Spotify idag:)  
 
Önskar dig en skön start på dagen!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “GODMORGON BLOGGISAR

 1. Ja här med!! Gräsmattan som nyss var brun o gul är alldeles grön o fin nu!! Underbart. Här blir det hemmafix nu. Trevlig onsdag till dig!

 2. Den här tiden på året känns det riktigt tråkigt att bo i lägenhet… men jag njuter av träden utanför och får fylla krukorna i fönstren med härligheter istället 🙂

 3. Snygg som alltid! Godmorgon!
  Tack för musiktipset – hade inte hört henne innan! Men ja, helt underbar musik!
  Håller med ovanstående skrivare, sitter just nu i en lägenhet utan egen ”täppa”, inte alls kul… Men vi är ju iofs i flyttartagen så vi får väl se var vi hamnar! Det blir iaf lite mer radhusaktigt, nu behöver vi ha en egen liten gräsplätt att få mysa på!

  Så lustigt att du visade din söta lilla tös i sin jeansjacka igår, jag köpte sonens första jeansjacka igår med! Och han är en riktigt rocker (finns bilder på honom i min blogg). Jag har samma tankar som du, du la upp ett så fint foto på din son, min son poserar väldigt ofta framför sin pappas kamera och känslan är precis samma – vad ska det bli av denna underbara kille?

  Ha en skön dag i solen!
  Kram ia

 4. Hej!
  Vilket vackert hus ni har! Både ute och inne! Läser din blogg sedan en tid. Hittade hit genom simplicity. Jag undrar om du vet vilket färg ni har på huset? Vi ska måla om vårt hus nu i vår och jag vill ha ljust men inte helvitt. Eran färg var verkligen superfin!
  /Caroline

 5. God morgon!
  Ja visst är det en alldeles ljuvlig tid på åren!
  Så grönskande, hoppfullt och vackert!
  Ulriksdal har alltid varit mitt favoritställe av alla handelsträdgårdar. Att botanisera där en sommardag i frilandet. Ljuva drömmar!
  Älskar deras veglunchbuffé på vardagar också. Nu bor vi i Skåne och jag har inte riktigt hittat dess motsvarighet här nere.
  Ha en härlig dag!
  Kram Anna

Comments are closed.