WANTED – A GIRLIE GOOD TIME

.
.
.
..

Jamen att sitta så där  i silverhatt och dricka thé  i ett exotiskt land – det vill jag också göra! Bild: Dar Kawa.


Heeej härliga Tisdag!
Denna morgon har jag ägnat mig åt att surfa olika mysiga hotel på nätet. Tråkigare kan man ha:) Eventuellt är det en resa på gång senare i vår, iväg tillsammans med ett par fantastiska donnor, och jag hoppas verkligen den blir av! Tankarna om att göra denna trip tillsammans är helt fresh och än så länge kan jag bara hoppas på och drömma lite om resan (mycket som ska passa och så ni vet) Hittade ju ett så fantastiskt härligt hotel i Marocko nyss som heter Bar Awar. Där hade jag gääärna legat på en divan tillsammans med de andra girlsen och och ätit färsk frukt i någon härlig passande klänning, kanske någon hellång fladdrig sak från Valerie… Lite ”S.A.T.C goes Marrakesh” så där:)


..

Visst är det ett snyggt hotellbadrum! och med de där flytande rosorna…

.
Hotelrummen är verkligen trés cool…
.Tänk vad man kunde hitta mycket fint interiörmässigt i Marocko! Som en sån där klassisk matta med rutor och poslin och Berberplädar och kuddar…

.
.
Yes, jag åker gärna till detta ställe
.

.

Innergården på hotellet – preciiis i min smak🙂
Nu ska vi strax åka på en inte såå lång men mysig utflykt här jag och skatterna:)

Ha en finfin dag så ses vi lite senare!
KRAM

.

.
,

Rekommenderade inlägg

20 kommentarer till “WANTED – A GIRLIE GOOD TIME

 1. Jag med! har varit på väg till Marrakesh flera gånger, kanske är dags nu. Tack för dagens inspo, och så passande då jag gick i reseplanerartankar.
  Kram

 2. Oh, vad trevligt, just Marocco skulle jag vilja åka till!

  Planerar också några resor med ngr härliga girls :)en resa antingen till Köpenhamn eller Nice för att se MADONNA! 🙂
  Och en till N.Y med en en väninna!

  Nu håller vi tummarna så att vi båda kommer iväg på våra resor ;)!

  PS:Har en inbjudan till en barnmodevisning i Sthlm om någon trevlig bloggerska vill hanga med?!
  Läs mer om evenemanget hos mig!

  Trevlig onsdag, rock your day 😉

  Tess

 3. Finfint hotell…ser väldigt harmoniskt och mysigt ut! Där hade jag oxå kunnat koppla av med väninnorna 🙂
  Hoppas att ni kommer iväg på en resa.
  Ha en fin dag!
  Kram Nina R

 4. Är precis hemkommen fån Dubai, som också känns exotiskt, de har också mycket fin inredning. Ville köpa så mycket fint, men då hade jag behövt skicka hem det! Ska absolut åka igen och då vet jag vad som ska handlas! Måste bara ta reda på hur man fraktar hem saker, som inte får plats i resväskan!
  De här bilderna ser hur läckra ut som helst! Hoppas din resa blir av!
  Kram Helena

 5. http://www.lapause-marrakech.com/

  Måste bara tipsa om detta magiska ställe strax utanför Marrakech. Drivs av en fransman. Det är helt utan el, stället tänds upp med 100-tals lyktor på kvällen. Lyxigt i sin enkelhet och helt magiskt att sitta i öknen med ljuset av lyktor och äta underbar taginegryta! Bo här en natt. Helt unikt ställe!

 6. Jag smäller av!!!!!! Jisses vaddumt, du måste ha skrattat för dig själv igår P när du såg min kommentar om brösten! Blev ju helt manisk på det där inlägget från 2010 och missade totalt att det stod att det var ett aprilskämt senare…..
  Kunde liksom inte förstå att du var ute och löpte vareviga dag och jag satt och tänkte att E-kupa ser det ju liksom inte ut som nu…?
  Jag skrattar gott här åt min egen dumhet…skoj aprilskämt! Snart är det dags igen…
  Många kramar

 7. Marakesh hotell Pamerie är ett lyxigt & fantasikt boende. Resan t Marocko är en utav mina bästa resor med min make. Luft ballong färd, äventyr i Atlas bergen, Marakesh marknad helt outstanding. En kväll var vi på tusen & en natt kväll med kamel ridning & god mat i mega stora beduin tält. Ni kommer inte bli besvikna på detta land, känns som man befann sig i en annan tid. Ha en bra kväll’ kram fr Norrland & snö riket;-)

 8. Marrakech är underbart – det är som att gå omkring
  bl.a fina saker från Tine K och Day hela dagarna i en riktigt tusen & ennatt saga!

 9. Marocko är underbart! Marrakesh är så nära ’tusen och en natt’ man kan komma. Och vilken shopping!

 10. Mamma mia vilken grymt fin tunika/klänning kvinnan på första bilden har på sig ===> IN LOVE !!!
  Har du den blekaste aning om vad den kommer ifrån ? Önskar dig en fin helg. Vänligaste hälsning // GR

Comments are closed.