LÖRDAGENS LINGUINE GAMBINI

.
.
.

Goda goda lördagslunchen – ett tips!:)
Bonsoir!

Här väntar snart skööön hemmakväll denna lördag med filmer och ett berg med smågodis (Var en tripp ner på stan till Hemmakväll och plockade alla mina favoriter för en stund sedan. Geisha och frizzflaskor och surisar, mmm så gott det är:) Vi ska bara mysa 100% och ta det lungt och det ska bli såå mysigt så.
Vi åt en riktigt sen lunch idag och det var blev en pastafavorit som jag tänkte tipsa om denna lördagseftermiddag! Skatterna var med i köket och  hjälpte mig med sallad och maten och räkpastan vi gjorde blev precis lika god som vanligt:) Superenkel är den att göra och här kommer receptet lite snabbt: Köp räkor på burk, vitlök, olivolja, chiliflakes, blad persilja + riktigt god pasta (slarva aldrig med det! Det ska var riktigt bra kvalité på pastan annars så blir det inte riktigt bra:) Koka pastan och fräs under tiden vitlöken i rejält med olivolja och någon tsk chiliflakes. Ha sen i hackad persilja och räkorna och en klick smör och salta (och i med  liite gott vitt vin som du ändå står och smuttar på;) Låt räkorna fräsa en kort stund och blanda sen med den nykokta all dente pastan! Servera med lite riven parmesan – mmmm.
Lo Lo hjälper mig i köket med sena lunchen! (kofta Kappahl, kjol Noa Noa Lucky Little Me, linne Scotch R Belle och strumpbyxor Novali.)
Duktiga hjälpredor i köket idag! Trulle fixar tomatsallad och hackar för säkerhet löken med skidglasögon hihi:)

Pastalover!!!

och le chef:) (har fått frågor om min glest stickade tröja från Tintinstyle såg jag! Jag har strl small på denna och färgen är Smokey Blue. Över har jag väst Hunky Dory från samma ställe och mitt söta förkläde är från Greengate köpt i en butik vid torget i Småstaden:)
Hoppas nu att ni för en riktigt riktigt härlig & solig lördagskväll!

KRAM

19 kommentarer till “LÖRDAGENS LINGUINE GAMBINI

 1. Vilken bra hjälp du har i köket!
  Ha en riktigt mysig lördagkväll.
  /Jenaette H.

 2. Hej!
  Inget komplicerat men låter gott, ska gör det 😉
  Fin tröja samt förklädde! Har sett dig i en Hunky Dory tröja; First Make Knit; den är inte så kort på dig som på alla modeler (webshop).Vilken storlek har du på din?Vill köpa men är lite kluven.Är själv 163 cm,55 kg 🙂 Blir tacksam om du svarar :))
  Kram; Magdalena

 3. Fina bilder! Pasta är sååå gott och det är väl det man saknar mest som lchf:are..och smågodiset och brödet..jaja bara att tänka på något annat! 😉 Kram

 4. Vilket mysigt lunchfix, du och hela familjen!

  Pastan låter god och enkel, ska försöka komma ihåg lunchtiset.

  Hoppas ni har en bra söndag.

 5. Lovely recept. Tack! Hur är det nu, käkar du lchf i veckorna men annat oxå på helgen fortfarande? Jag mådde bättre på lchf, får börja igen, åtminstone i veckan.
  Ha det gott! / Sara

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg