VÅÅÅR I SMÅSTADEN

.
.
.

Så här ser det ut på vår gata i stan just nu. Solen strålar, skatterna är ute och busar och leker i och min pilrad mot gatan börjar bli grön – underbart!

Tjingeling!
Happy mama idag! Strålande söndagsväder och jag håller på ute i trägården och solar nosen blandat med att så lite nytt gräs:)
Sen så har jag ju fått reda på att jag ska få en så himla fin födelsedagspresent av mina snälla snälla föräldrar. Något jag verkligen velat ha ett tag och eftersom de inte visste exakt vilken modell jag önskade så måste jag bestämma och hm, jag vet inte riktigt (jobbigt eller hur;)… Kanske ska ta er – bästa bloggisarna och smakråden – till hjälp förresten. Ja, men det gör jag och återkommer snart om det!
Bea vattnar för fullt – hon ääälskar att göra det! Så kul har hon när hon går runt med slangen och skvätter på buxbom, blommor och på syskon och jag sitter i hammocken och njuter av solen under tiden:)
Vad gör du denna långhelg vännen?
Nej nu ska jag hoppa i duschen och göra mig fräsch inför kvällen!
See U later raringar!

KRAM

.

7 kommentarer till “VÅÅÅR I SMÅSTADEN

 1. hi,
  You did not tell us (show us) what you bought in NY. WE are waiting for some update.
  Kisses Maria

 2. Hej kära P!

  Visst betyder vädret mycket, vi nordbor sägs ju ändra personlighet såhär års och jag kan inte annat än instämma! Det är ju så att man nästan blir lite överväldigad av att man känner sig så, så lycklig! Tokigt 🙂 Vill också passa på att tipsa dig om en ny skön blogg jag läser och som jag tror att du kommer att gilla, http://epokinterior.blogspot.se/ . Ha det fint! Kram Hanna

 3. här målades det för fullt inne på altanen i går, tyvärr tog färgen slut å vi bor på en liten ort där det inte finns söndagsöppna affärer så vi får vänta med att köpa mer färg tills i morgon. Dagen har jag idag storstädat sovrummet från golv till tak och sommarkläderna är nu framtagna:)

 4. Härliga vår! Kan du inte lägga ut lite bilder på er trädgård, kanske ett taget från er balkong… Så vi ser ”helheten”.

 5. Här planerar jag för hur trädgården ska se ut i framtiden, det kommer bl.a att bli träd framför huset med marktäckare och rosor nedanför. Bilden från Er trädgård var riktigt fin, vad är det för växter som du har satt nedanför pilarna? Kram Emma

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg