HAPPY VALBORG

.

.

Valborgsmässoaftonens skatter nere på stan tidigare idag! (vi hade så mysigt i solen och gick och åt glass och njöt av det finfina vädret med över 20 grader varmt!) Bea och Lo Lo har ursöta rutiga Ralph Laurenblusar,jeans I dig Denim och Converse på fötterna (allt finns att klicka på ex. Babyshop). Trulle har Ganthood (något år gammal) och jeans från Benetton + Nikesneakers.
Helloooo!
Bloggerska som är busy as a bee just nu och rabarberpajfix står som nästa punkt på schemat:) Hoppar in en snabbis för att önska er en riktigt fin och mysig Valborgsmässoafton!!!


Mitt i Småstaden…
La familia ”in action” hihi,  på väg hem:)
Vi ses imorgon vänner!
KRAM
.

.

15 kommentarer till “HAPPY VALBORG

 1. det är så roligt att du fyller 40 år… till den som säger att man har blivit gammal, så säger jag att livet har redan börjat, du märker det på dig, bara dem som är avundsjuka på dig som lämnar fula kommentarer, många tycker om din blogg, jag är en av dem, kom gärna med lite tips då och då vad gäller inredning, skulle varit roligt om vi får din mammas tips, hon har mycket fin smak, lev livet , hoppas att ditt liv bara blir finare och finare,,,,

 2. Jättefina bilder och trevlig Valborg.
  Jag skulle gärna vilja få lite tips från dig gällande ditt eget företagande då jag själv är i idestadiet. Vad gör du i ditt företag, det verkar gå mycket bra. Har du några specifika tips om vad jag bör tänka på? Du får gärna maila mig tillbaks om det är så att du inte vill skriva direkt i din blogg.
  Tack på förhand

 3. Fina bilder! Lägg gärna upp recept på rabarberpajen om den blev lyckad!

 4. Hej P. Jag är en av dina många läsare. Det som kanske skiljer mig från de flesta andra är att jag har passerat 60. Jag älskar din blogg! Ditt sätt att skriva. Din glädje över det du har och din omsorg om din härliga familj. Dina fina bilder. Du skriver så kärleksfullt om både dina barn och dina föräldrar. Du framstår som en varm och generös person.

  Jag förstår att det kan sticka många i ögonen att du så uppenbart har ”allt” Det finns så många olyckliga, missunsamma frustrerade människor därute. Så många wannabes som aldrig kan nå upp till din höga standard. Då menar jag inte bara materiellt utan hela paketet. Det du väljer att visa.

  För mig verkar du väldigt äkta och tacksam för det du har. Du prioriterar de rätta sakerna och du ger dina barn en underbar, omväxlande och trygg uppväxt.
  De kommer säkert att bli lika trygga och kärleksfulla mot sina familjer en dag som du är mot dem.

  Jag är ju inte dummare än att jag fattar att det finns dåliga stunder och dagar även för din lilla familj, men du väljer att fokusera på det som är positivt. det finns tillräckligt många gnällbloggar så jag fortsätter att koncentrera mig på din:)

  Därför att gör mig glad!
  Ha det fortsatt bra/Stor kram!

 5. Hei!
  Nydelig blogg du har. Gir meg mye inspirasjon. Lurte på hvor skoene dine kommer fra? Bare elsker de:) klem Hanne (norsk bloggleser;))

 6. Hej Philia! Vilken vagn har ni till Bea nu? Vilka olika vagnar har ni haft till barnen och vilken är du mest nöjd med? Kram Sofie

 7. älskar att gå in på din ljuvligt vackra blogg , så fin , så vacker, alltid, du är nog en förebild för många i din åldersgrupp kära barn, ja jag är gammal nu men njuter lik förbaskat av att läsa din fina blogg, 56 år t.o.m ,så söta barn, vackert hem god mat, smarta intelligenta tankar dessutom,I LIKE , Kram Tant Marie

 8. Alltså dina barn är så fina! bli alldeles varm i själen när jag ser dem posera framför kameran åt dig 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg