TÄVLING – VINN KÖKSSAKER FRÅN HOUSE DOCTOR

.
.
.

Detta set ovan kan nu bli ditt! Dvs finfin köksvåg och annat smått och gott från Nicolas Vahekollketionen från House Doctor.

Tjingeling!


Tävlingsdags igen finingar och denna gång i samarbete med souperhärliga netbutiken My Tivoli

Det ni tävlar om denna gång är alltså två set med finfina kökssaker från House Doctor och det man ska göra för att var med i tävlingen är att:

 1. Kort motivera varför du gillar My Tivoli och 2.  gilla My Tivoli på facebook här!Det går att tävla tom nyårsafton kl 12.00!


LYCKA TILL!
103 kommentarer till “TÄVLING – VINN KÖKSSAKER FRÅN HOUSE DOCTOR

 1. Jag tycker att My Tivoli har ett bra sortiment av framför allt House Doctor. Tyvärr bor jag ej i huvudstaden och därmed är det rätt svårt att hitta en butik som har ett brett utbud av deras sortiment. Även om andra nätbutiker har House Doctor så finns det sällan flera saker att klicka hem och då avstår man (jag är den som helst klickar hem lite fler prylar när jag väl beställer). Så +++++ till My Tivoli (och gillar dem så klart sedan tidigare på FB)!

 2. Äntligen en lokal webshop med STIL och SMAK!

  Jag älskar att handla över nätet, och när man dessutom stödjer den lokala versamheten så är det ett giviet val framför andra shoppar!

  Gillar på FB, och håller mina tummar.

  Kram

 3. 1. Jag kom i kontakt med My Tivoli via denna blogg. Jag är nöjd kund där och inspireras av sortimentet. Gillar mest att de har många fina saker från wahlter & Co, förmodligen det bredaste sortimentet i svensk online-shop. Snabb leverans och svarar snabbt på mailfrågor.
  2. Jag gillar My Tivoli på fb!
  Vänligen Helena

 4. För att de har precis den stilen och sakerna jag gillar! Smakfullt, stilrent och helt rätt i tiden. Heja My Tivoli!Gillat:-)
  Riktigt god fortsättning.

 5. My Tivoli har ett fint utbud av mina favorit märken och dessutom ger dom alltid snabb och bra service 🙂

 6. Oh, vilken generös tävling!
  Jag gillar My Tivoli för att dom har de varumärken jag gillar (Day Home, House Doctor, Walther &Co, Olsson & Jensen…), detär bra priser och webbshoppen är snygg och lättöverskådlig. Ett tips är att erbjuda fraktfritt, eller frakt till lågt pris (hellre baka in frakten i priserna). Just frakten
  är något som kan vara avgörande i val av webbutik.

  Jag gillar på Fb.

  /Anna

 7. Därför att jag skulle kunna tänka mig ALLT i My Tivolis sortiment! Och TACK P för oslagbar inspiration!

 8. Hittade till din blogg för några veckor sedan och genom din blogg till My tivoli. Kan smanfatta det hela med ett ord LYCKA!
  Självklart har jag gillat sidan på fb.

  Tack för att du bjuder på dig,ditt hem och din familj. Många timmar blir det framför datorn 😉
  Mvh/Kristin

 9. Hej! Har gillat + varför jag gillar My Tivoli är för deras fantastiska smakfullhet vad det gäller val av inredning, bara de snyggaste sakerna finns där

 10. 1. Utan tvekan därför att stora delar av My Tivolis sortiment är de produkter jag fyller mitt hem med när jag dagdrömmer!!
  2. Gillat på Facebook!
  3. Håller tummarna för vinst! 🙂

 11. Älskar att My Tivoli har ALLA mina favoritmärken som Day 🙂
  Gillar på FB och håller tummarna extra mycket då det är min födelsedag imorgon och detta skulle vara en härlig efterskottspresent!

 12. Hej Petra!

  1. My Tivoli har verkligen allt jag önskar mig och de hänger med i tiden, det finns ingen annan butik som har precis lika bra sortiment!

  2. Jag gillar My Tivoli på Facebook!

  KRAM Mirva
  mirva.kantola@hotmail.com

 13. My Tivoli har prickat in min inredningsstil! De svarar snabbt på mina mail och varorna kommer på ett kick. Precis som en nätbutik ska vara!

 14. Vilken fin tävling! Jag gillar My tivoli då deras sida är så himla fin, man blir faktiskt shoppingsugen på det där sättet som man blir när man går i en fysisk butik! Jag gillar så klart redan:)

  Hälsningar Sofia

 15. Det finns väl inget på My Tivoli som jag inte vill ha! Allt är snyggt, helt min stil! Kul att hitta så mycket fint på ett och samma ställe!

  Gillar på fb sen innan!

 16. Vilken fin tävling!Jag som är i behov av just en våg.Kort och gott gillar jag My Tivoli av den enkla anledningen att de har alla de varumärken som ligger mig varmt om hjärtat när det kommer till hem och inredning.Gillar My Tivoli på Facebook och håller tummarna hårt!

 17. Hej. Jag bara älskar My tivoli fins så himla massa fina inrednings detaljer och allt möjligt. Har precis gjort iordning mitt kök och vardagsrum. Vad skulle inte passa bra med My tivolis inredning, jag blir helt nostalgiskt av att bara hitta på allt fint och kuddfodralen är så fina. Skulle få pryda mitt kök med dessa godsaker som fins där. Mvh Diana har gillat också på fb!!.

 18. MyTivoli har ju ett superfint sortiment, allt under samma tak är ju toppen, vad mer kan man önska sig liksom. Gillar såklart MT på fb.

  Skulle bli så glad för denna vinst som skulle piffa mitt nya kök lite extra.

  Tack för tävlingen.

 19. Jag kan tacka dig ogh din blogg för mycket, bl.a. för att jag fått tips om den fantastiska nätbutiken My Tivoli, som har ett sortiment som passar mig perfekt. Tråkigt bara att vi som inte har facebook blir utan chans i alla dessa bloggtävlingar.
  //Catarina

 20. Hej, gillat på Facebook. Nätbutiken är fantastisk och snygg, den ger mig möjlighet att köpa fina saker som jag annars inte hittar på landsbygden ! Helt enkelt super!!!!

  bruks68@hotmail.se

 21. My Tivoli har det perfekta sortimentet när man letar det där lilla extra. Och för mig som bor långt upp i norr är det perfekt att det finns en webbutik.
  Kul med en tävling. Skulle verkligen behöva något nytt till köket =). Gillar på fb sen tidigare/ Maria M

 22. Det är ju bara och gå in och kolla på deras hemsida så förstår man varför dom är så bra. Dom har ju massor som man vill ha .Själv har jag länge suktat efter hushållsvågen som jag snart hoppas blir min .;0)

  Tack för en fin blogg och fina tävlingar
  Jessica

 23. att surfa på My tivolis hemsida är som det bästa inredningsmagasin.Det är inte plottrigt och fullt av allt. Enkelt, stilfullt och god smak. Hör hittar man inspiration och inredningsglädje. God service och bra priser. I LOVE IT!!
  Gillar sedan länge!

 24. När jag något nytt till hemmet vill ha
  då är My Tivoli bra.
  Älskar dofter och ljus
  då förgyller My Tivoli gärna vårt hus.
  Gillar förstås på facebook.
  kram Diana

 25. My Tivoli har en så otroligt fin blandning i sitt sortiment av klassiskt och modern inredning – jag blir alltid lika inspirerad när jag besöker butiken!

 26. Känns ju konstigt att skriva varför jag gillar My Tivoli när jag inte ens handlat där än haha. Men jag har varit inne och tittat flertalet gånger minsann, och visst gillar jag butiken skarpt! För att den har det lilla extra =) Stort plus för enkel men grymt snygg design på webshoppen!

  Ha en finfin dag!
  Kram Catta

 27. My Tivoli har et super varieret sortiment, med både Day, Walther & Co, men også det fantastiske Rif Design, som jeg er heeeelt vild med. Krukkerne er noget af det flotteste keramik, jeg har set. Håber at også danske webshops vil tage det mærke til sig en dag 🙂 Derudover synes jeg at billederne er gennemtænkte og man får lyst til at købe My Tivolis sortiment. Håber også på et tidspunkt at My Tivoli udvider med en blog, hvor der i højere grad er mulighed for at præsentere butikken og varerne på en delikat måde.
  Håber på held i denne fine konkurrence 🙂
  Kh Jeanette
  Jhp@regionsjaelland.dk

 28. My Tivoli har allt man kan tänkas behöva för att få den känsla jag vill ha hemma. Att servicen är på topp (både gällande mailfrågor och snabb leverans) gör My Tivoli till något ännu bättre.

  Gillar självklart My Tivoli på FB.

  Anna, Västerås

 29. Va glad man blir av en härlig tävling!
  Jag gillar My Tivoli på FB sen ett tag och jag gillar My Tivoli irl med.. Dom har ett brett sortiment av det mesta jag gillar på sin fina hemsida. Hemsidan är snygg och prydlig med vackra, rättvisa bilder på produkterna. Det gillar jag!
  När man sedan får hem paketen är de vackert inslagna i sillespapper och det känns som julafton varje gång! Toppen!
  Vänligen
  /Kerstin Ehr

 30. I just love the joyride at My Tivoli…

  Såklart gillas My Tivoli på Facebook 🙂

  Ha en underbar dag!
  Malin Norman

 31. Jag gillar verkligen hela sortimentet på My tivoli!! Det finns ingen hejd på alla fina saker där;-) Fin fin service och snabba leveranser gör det inre sämre;-)!

  Michaela Karlsson

 32. Jag vill gärna vara med och tävla!
  My Tivoli är en av de bästa nätbutikerna, de har en bra blandning med alla favoritmärken på samma ställe! Jag skulle vilja vinna eftersom vi precis fått klart vårt kök! Då skulle My Tivoli kunna göra den sista touchen!
  Gillar på fb!

  Kram Maria

 33. För att dem har nästan allt och dessutom hittar man mycket efter man har inspirerats av dig och din blogg… bra priser dessutom!

  Hoppas på vinst, hade passat fint i vårt nya radhus!!

  god fortsättning.. har såklart gillat på fejjan också!

 34. Fina märken, underbara varor, fantastisk service och professionellt samt lyxigt intryck – det är vad My Tivoli är för mig!

  Hälsningar Suzanne Selander

 35. Jeg elsker MyTivoli, masse flotte produkter til gode priser.
  Også pluss for fin og god hjemmeside.

  Med ønsker om en fortsatt fin jul fra Christine i Bergen (Norge 😉

 36. Att gilla My Tivoli är inte svårt då de i stort sett hela sortimentet tilltalar mig. Det känns som att ägarinnan har handplockat allt det som jag gillar.

  Självklart gillar jag My Tivoli på facebook.

 37. Hej!

  Oj, villka snygga grejer! Bra märken som Day Home och House Doctor! Pinsamt nog har jag missat denna butik men det lär bli ändring på det! Tack för tipset!
  Säpofrun

 38. Och så var det de här med motiveringen.. 🙂 Ja ibland så känns saker bara så självklart att man inte finner de rätta orden och My Tivoli är väl just en sådan sak. Självklar! Butiken har allt som mina drömmar om inredning innehåller, så för mig är det de självklara valet 🙂

  Och sen et par ord till bloggerskan själv. Jag är en relativt ny läsare, men du är numera min största och främsta inspirationskälla. Så fort det tiltar i huvudet och jag sliter i håret här hemma så klickar jag mig alltid in till dig och ”laddar” om 🙂

  Tck!

  Varma hälsningar
  Emma

 39. Och så var det de här med motiveringen.. 🙂 Ja ibland så känns saker bara så självklart att man inte finner de rätta orden och My Tivoli är väl just en sådan sak. Självklar! Butiken har allt som mina drömmar om inredning innehåller, så för mig är det de självklara valet 🙂

  Och sen et par ord till bloggerskan själv. Jag är en relativt ny läsare, men du är numera min största och främsta inspirationskälla. Så fort det tiltar i huvudet och jag sliter i håret här hemma så klickar jag mig alltid in till dig och ”laddar” om 🙂

  Tck!

  Varma hälsningar
  Emma

 40. Jag har flyttat 2 mån sen och behöver någonting nytt till min nya kök 🙂 Förstås gillar verkligen hela sortimentet på My tivoli

  Hannah

 41. 1. My Tivoli tilltalar mig för att jag gillar de märken och det sortiment man valt att ta in. Tilltalande webshop med fina bilder för smidig shopping och snabb leveranstid är ett stort plus!

  2. Gillar readn på fb!

  /likepeekaboo

 42. Hej!

  My Tivoli var en ny bekantskap för mig! Det jag gillar är blandningen av olika stilar och att det är fiktigt bra priser!
  Jag har fått en ny favorit och jag gilla på fb!

  Camilla
  kubbov30@gavlenet.se

 43. Jag hittade butiken genom din blogg och utbudet är precis i min stil! Dessutom har dom en snygg och lättnavigerad hemsida som inte liknar andra webbutikers, sånt tycker jag är viktigt! Jag har tyvärr inte beställt något än, men när jag har mailat frågor har jag fått snabbt och trevligt bemötande!

  Jag gillar så klart på Facebook sedan tidigare och skulle bli sååå glad om jag vann detta fina set 🙂

  Kram Jenny
  jennylindberg@hotmail.com

 44. Åhhh älskar ju nästan alla deras saker så det e härligt att de vågar ha en mer enhetlig butik som inte spretar i stilen för mycket! Det är mysigt, inspirerande och massa snyggt och jag vill ha allt!!

 45. Jag gillar My Tivoli för allt det fina de säljer så klart. Men också för namnet! Det är min typ av nöje; att ta en tur i butiken och botanisera bland allt fint och tänka hur man kan förvandla huset genom små små och stora detaljer. Jag har My Tivoli i alltid historiken i min Mac (oavsett hur mycket jag rensar) och så fort jag knappar My…. så poppar den roliga tivoli-ikonen upp framför adressen. Det är sådant som jag fastnar för också. En toppenbutik alltså!

 46. Jag gillar My Tivoli för allt det fina de har i sitt sortiment så klart! Men jag gillar också namnet. Det är min typ av nöje: att ta en tur i butiken och botanisera bland allt det fina och tänka hur huset kan förvandlas och bli finare med små små och stora detaljer. Och vet ni vad, jag gillar en sak till. Den lilla tivolitältikonen som poppar upp framför adressen! Det är såna roliga detaljer jag fastnar för :). Jag hade gärna tagit hand om dessa fina saker hos mig så jag tackar för chansen att vinna!

 47. Jag gillar My Tivolis mix av saker. Det märks att tjejerna bara tar in saker de själva tycker om, russinen i kakan liksom! Finfina saker och jag vill ha nästan ALLT!
  Kram Veronika

 48. Tjingeling!
  My Tivoli….. är INSPIRERANDE!!! Me like a lot! Vill ha allt i deras sortiment och speciellt från house doctor sortimentet!

  Varma hälsningar sassa

 49. Anledningen till att jag älskar My tivoli är att man alltid kan känna sig trygg att allt passar ihop. Det går som en röd tråd i interiörsakerna. Man får alltid ett topp resultat i hemmet med deras saker. Hittade My Tivoli genom din bloggHouse of Ph . Har gillT på Faceb.

 50. My Tivoli har en fantastisk samling fina varumärken, och vilket sortiment! Outstanding!
  Har via HoP kommit i kontakt med den och älskar den!
  God fortsättning!
  Karin (karin.stjarnkvist@hotmail.com)

 51. De har ett bra och stort sortiment med många härliga märken. De fyller ofta på med nyheter. Jag gillar också hur de har utformat webshoppen, den är lättnavigerad och man får se bra bilder.
  Gillar redan på Facebook.

 52. Gillar My Tivoli för att det är en härlig hemsida, alltid med det senaste på ett personligt sätt och en klar höjdare på House Doctor!

  Gillar såklart på FB!

 53. Hej Petra!

  My Tivoli Och din blogg ger mycket bra insperation. Både när det gäller nya inköp och nytänk. Det finns en glädje och ett evigt optimistiskt spirande.
  Enkelt när man har tid och möjlighet, besöka en fantastisk webb shop. Som har ett stort urval.
  Allt detta gör mig till en väldigt nöjd kund.

 54. Jag älskar att vara på köket för att laga mat och baka til min familj med man og fyra barn. Men av och till kan man tappa motivationen og da gir det alltid lite ekstra inspirasjon med fina prylar att laga mat med som My Tivoli har 🙂 Gillar även My Tivoli för det stora utbudet av inredningsprylar til hela huset, og där finns alla mina favvomärken 🙂

  Har gillat My Tivoli på Facebook !

  Mvh

  Sylvia Linn (sylvia_h34@hotmail.com)

 55. My tivoli är en webbutik som samlat alla de finaste sakerna på ett och samma ställe, god smak, utmärkt design och högt ”vill-ha-allt”faktor! det passar mig perfekt!

 56. Det går inte att inte gilla My Tivoli om man är det minsta intresserad av hem och inredning?

  Gilla’t såklart!!!

 57. Kan man annat än älska My Tivoli! Deras produkter är helt i min smak och stil! Jag skulle så väldigt gärna förgylla mitt kök med detta vackra set:)

  Kram Sandra

 58. Älskar inredning och er sida är fantastisk på just detta. Ni är en sån inspirationskälla och man får lust att ”piffa” här hemma hela tiden. Vågen skulle passa mig perfekt eftersom jag bakar ganska mycket och jag tror även att den skulle få stå på ett ställe i mitt kök där den syns som bäst.

  Kramar Ulrika

 59. Jag gillar My Tivoli därför att de har ett brett sortiment, men framför allt för att de har en stilren webbshop som inte är plottrig som så många andra webbshoppar!

  Jag gillar på FB.

  /Rebecca

 60. Hittade my tivoli genom din fantastiska blogg. Kanon sortiment till bra priser,o mycket bra service. Kommer att fortsätta handla hos dom.

 61. Att handla på My Tivoli är som att just gå på ett Tivoli, man blir alldeles yr av allt det fina dom har att erbjuda.Dessutom har dom leveranser som går som karuseller, dvs. väldigt fort! Tjejerna är helt fantastiska, dom bästa ”nöjesfälts arrangörerna” här på nätet!

 62. Hej!

  My Tivoli, är en helt ny bekantskap..
  Men vilket utbud,med både gamla bekanta
  och en del nya. Bara genom att titta
  runt på sidorna, får jag så mycket
  inspiration, så det nästan svämmar
  över… Började faktiskt ” i huvudet”
  inreda vår nya lägenhet, som är helt
  sekelskiftesstil.. Och det blev hur
  snyggt som helst!
  Ha det så fint önskar Ragna Marie
  ragna_marie@hotmail.com

 63. 1. Här finns allt jag tänkas vilja Ha,
  passar mina smaklökar förtäffligt Bra 😉
  2. Gillar på fb Pernilla W

 64. Wow! Vilken underbar webbutik, fantastiskt glad över att hittat den, alla alla mina favoritmärken på samma ställe! Jag vill vinna Housedoctorsakerna, hemskt hemskt gärna!:)
  Och gillat har jag!
  God fortsättning!:) /Pernilla Jonsson

 65. My tivoli har det perfekta ihopplocket på design som jag gillar. Bor i en stad som inte säljer några varor från house doctor så My tivoli är den bästa nätbutiken för att shoppa detta. Stor kram till er!

 66. My Tivoli har jag upptäckt genom din blogg och tycker det är en smakfull sida med snygga inredningsprylar i varierande prisklasser som passar för alla tillfällen!
  Gillar på FB!

  Mvh Erica H

 67. Jag shoppar inte själv på My Tivoli men min tjej är helt galen i den butiken. Varje gång jag ser henne surfa så är det antingen här på bloggen eller på My tivoli.

  Jag gillar inte heller My tivoli på FB men det gör givetvis min tjej!

  I mitt hjärta finns en tjej
  hon är värd varenda grej
  Jag önskar nu att jag får vinna
  för att ge allt till min fina kvinna

 68. Gillar redan My Tivoli på Facebook, what’s not to like med deras sortiment, man vill ju ha aaaallt ! Så fina grejer och bra sortiment 🙂 Med vänlig hälsning, Camilla B

 69. Flera varumärken att välja bland,
  allt från innerkuddar till armband,
  Så himla mycket fint jag hittade,
  när jag Mytivolis hemsida tittade,
  Att man kan skapa en önskelista är det bästa,
  önskar lägga i den det mesta,
  En butik som har en kollektion helt unik,
  allt jag skulle ha om jag vore rik.

  (Gillare nummer 668 på Facebook)

 70. Bara för att jag bor i en liten håla
  men på inredning och kläder inte vill snåla
  så jag får allt vackert via min dator sitta och finna
  och vilken tur att jag på My Tovli kanske kan vinna!

 71. Jag tycker My tivoli har ett vinnande koncept, STORT utbud, snyggt, praktiskt och ett otroligt lyxigt sortiment. Passar alla människor som har intresset då det finns olika prisklasser.
  Har själv handlat litegrann men desto mer spridit information om My tivoli till alla mina vänner med inredningsintresse:)
  Har gillat på fb via min iPhone:)
  Kram Sofia L

 72. Tack för du visade mig en fantastisk sida, där det finns gudomliga saker som passar i hela huset. Älskar redan allt från märkena Rif design, house doctor och Day Home!

  Gillar på Facebook!

  Jessica Hellström
  jessica_hellstrom@hotmail.com

 73. Vilken fin tävling!
  Jag tycker det är så roligt när du visar saker som du handlat från My Tivoli och placerar ut i ditt hem, då får man sånt habegär!
  Jag tycker hemsidan är ren och enkel, det är lätt att kika runt och hitta bland sortimentet och det tilltalar mig. Jag skulle älska att äga vågen då jag är en tjej som älskar att baka med mina barn. Jag har min mormors gamla receptbok och där står mycket av ingredienserna i gr/hg så det skulle vara perfekt med en våg. Lycka är att baka/greja i köket och ha fina saker omkring sig!
  Har gillat på FB!
  Kram Susanne Sjöberg

 74. Hej!
  Vill tacka dig för en inspirerande och fin blogg. Är ingen van kommentatör men jag ska göra mitt bästa för en motivering till My Tivoli… Har förståss gillat på FB!

  ”När huset är plockat och barnen har lagt sig,
  kryper jag upp i soffan och har datorn med mig.
  Det som gillas mest,
  är nätbutiker som bäst,
  erbjuder bra shopping,
  och en lyxig webshopsdesign som en topping.
  Tack vare House of Philia hittade jag hit,
  My Tivoli is DA SHIT!”

  Gott Nytt ÅR!
  Med Vänlig Hälsning
  Anna från Karlstad

 75. Jag gillar mytivoli för jag tycker dom har en bra mix av produkter och även av olika stilar! Det går att hitta något till alla därifrån.

 76. Hemsidan är ren och färgerna är enkla detta gör att produkterna kommer till sin rätt på ett bra sätt. Det är behagligt att surfa på sidor som är så.

  gillat!

 77. Hemsidan är ren och färgerna är enkla detta gör att produkterna kommer till sin rätt på ett bra sätt. Det är behagligt att surfa på sidor som är så.

  gillat!

 78. Livet är en cirkus, där MY TIVOLI står för ett av de mest inspirerande numren!

  Marie G som passar på att tacka för en mycket trevlig och inspirerande blogg samt önskar gott slut och ett Riktigt Gott Nytt År!
  PS. Gar gillat på FB

 79. Allt som man kan önska sig;
  Saknas inte en enda grej.
  Vackra bord att festa vid;
  Eller en bekväm sittpuff att vila i frid.
  Alltid rimliga priser samt hög kvalitet;
  På Mytivoli.se köper jag varje år alla julklappar som jag ska ge.

  Gillar på FB med

  kylielarsson@gmail.com

 80. My Tivoli är en ny bekantskap för mig men man känner sig verkligen som ett barn på tivoli när man tittar in på butikens hemsida! Frånsett fantastiska bilder som lyckas förmedla den där ”rätta känslan” så är sidan lättnavigerad och det känns verkligen som man valt sortimentet med hjärtat. Det enda som möjligtvis skulle kunna bli bättre är ännu fler inspirationsbilder/miljöbilder men det skulle förmodligen vara sämre för kundernas plånböcker.

  Jag gllar My Tivoli på FB och hoppas att turen är på min sida för de där sakerna skulle verkligen passa perfekt i vårt framtida kök (är mitt uppe i en köksrenovering)!

  Gott Nytt År och tack för all inspiration du ger via din blogg! /Linda

 81. Jag gillar My tivoli för deras snygga hemsida och för deras sortiment, användbara, snygga saker och mycket house doctor! Förutom sortimentet har jag fått supersnabb service!

  My tivoli på kort tid blivit en av de bästa nätbutikerna när det gäller inredning!

  gillar på FB sedan tidigare
  Mvh Jenny

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg