TÄVLING – VINN KÖKSSAKER FRÅN HOUSE DOCTOR

.
.
.

Detta set ovan kan nu bli ditt! Dvs finfin köksvåg och annat smått och gott från Nicolas Vahekollketionen från House Doctor.

Tjingeling!


Tävlingsdags igen finingar och denna gång i samarbete med souperhärliga netbutiken My Tivoli

Det ni tävlar om denna gång är alltså två set med finfina kökssaker från House Doctor och det man ska göra för att var med i tävlingen är att:

 1. Kort motivera varför du gillar My Tivoli och 2.  gilla My Tivoli på facebook här!Det går att tävla tom nyårsafton kl 12.00!


LYCKA TILL!
103 kommentarer till “TÄVLING – VINN KÖKSSAKER FRÅN HOUSE DOCTOR

 1. Jag tycker att My Tivoli har ett bra sortiment av framför allt House Doctor. Tyvärr bor jag ej i huvudstaden och därmed är det rätt svårt att hitta en butik som har ett brett utbud av deras sortiment. Även om andra nätbutiker har House Doctor så finns det sällan flera saker att klicka hem och då avstår man (jag är den som helst klickar hem lite fler prylar när jag väl beställer). Så +++++ till My Tivoli (och gillar dem så klart sedan tidigare på FB)!

 2. Äntligen en lokal webshop med STIL och SMAK!

  Jag älskar att handla över nätet, och när man dessutom stödjer den lokala versamheten så är det ett giviet val framför andra shoppar!

  Gillar på FB, och håller mina tummar.

  Kram

 3. 1. Jag kom i kontakt med My Tivoli via denna blogg. Jag är nöjd kund där och inspireras av sortimentet. Gillar mest att de har många fina saker från wahlter & Co, förmodligen det bredaste sortimentet i svensk online-shop. Snabb leverans och svarar snabbt på mailfrågor.
  2. Jag gillar My Tivoli på fb!
  Vänligen Helena

 4. För att de har precis den stilen och sakerna jag gillar! Smakfullt, stilrent och helt rätt i tiden. Heja My Tivoli!Gillat:-)
  Riktigt god fortsättning.

 5. My Tivoli har ett fint utbud av mina favorit märken och dessutom ger dom alltid snabb och bra service 🙂

 6. Oh, vilken generös tävling!
  Jag gillar My Tivoli för att dom har de varumärken jag gillar (Day Home, House Doctor, Walther &Co, Olsson & Jensen…), detär bra priser och webbshoppen är snygg och lättöverskådlig. Ett tips är att erbjuda fraktfritt, eller frakt till lågt pris (hellre baka in frakten i priserna). Just frakten
  är något som kan vara avgörande i val av webbutik.

  Jag gillar på Fb.

  /Anna

 7. Därför att jag skulle kunna tänka mig ALLT i My Tivolis sortiment! Och TACK P för oslagbar inspiration!

 8. Hittade till din blogg för några veckor sedan och genom din blogg till My tivoli. Kan smanfatta det hela med ett ord LYCKA!
  Självklart har jag gillat sidan på fb.

  Tack för att du bjuder på dig,ditt hem och din familj. Många timmar blir det framför datorn 😉
  Mvh/Kristin

 9. Hej! Har gillat + varför jag gillar My Tivoli är för deras fantastiska smakfullhet vad det gäller val av inredning, bara de snyggaste sakerna finns där

 10. 1. Utan tvekan därför att stora delar av My Tivolis sortiment är de produkter jag fyller mitt hem med när jag dagdrömmer!!
  2. Gillat på Facebook!
  3. Håller tummarna för vinst! 🙂

 11. Älskar att My Tivoli har ALLA mina favoritmärken som Day 🙂
  Gillar på FB och håller tummarna extra mycket då det är min födelsedag imorgon och detta skulle vara en härlig efterskottspresent!

 12. Hej Petra!

  1. My Tivoli har verkligen allt jag önskar mig och de hänger med i tiden, det finns ingen annan butik som har precis lika bra sortiment!

  2. Jag gillar My Tivoli på Facebook!

  KRAM Mirva
  mirva.kantola@hotmail.com

 13. My Tivoli har prickat in min inredningsstil! De svarar snabbt på mina mail och varorna kommer på ett kick. Precis som en nätbutik ska vara!

 14. Vilken fin tävling! Jag gillar My tivoli då deras sida är så himla fin, man blir faktiskt shoppingsugen på det där sättet som man blir när man går i en fysisk butik! Jag gillar så klart redan:)

  Hälsningar Sofia

 15. Det finns väl inget på My Tivoli som jag inte vill ha! Allt är snyggt, helt min stil! Kul att hitta så mycket fint på ett och samma ställe!

  Gillar på fb sen innan!