GAMLA TIDER & NYA FINFINA SAKER

.
.
.

Julklapp till mig själv haha! Airsteppers från Creative Lounge Får mig att både känna mig ”stadig” och ”småcool” och längre! och även att nynna på denna gamla goding från det heta 90-talet. Minns ni? Jag själv säsongade i fjällen och på bästkusten och hade lackbyxor, Björn Borgpanties och Dieseltisha, Replay Satinjacka + yttepytte ryggsäck när jag diggade till denna. Fashion!:)

Bonjour finingar!

Julen är över för denna gång!!! och vad fort det gick?!? Nu vill man nästan slänga ut granen pronto och köpa krispiga tulpaner och våriga lökar istället:) Det blir ljusare och ljusare redan, visste ni det? Snart har vi ljuvlig vååår igen och kvittrande fåglar (nåväl ganska snart iaf;). 


Här hemma har vi en seg jullovsdag och jag har fortfarande mysplyschen på mig! Men nu ska jag klä på mig och ta med mig skatterna ner till skridskobanan på torget och sen blir det varm choklad på klassiska Småstadskodiset brevid. Sen kanske vi tar svängen förbi biblioteket för Bea älskar att gå dit och tycker det är så mysigt att välja lite nya sagor i barnhörnan:)


Annat fint som tomten kom med
och så fick jag denna underbaring
(eller jag fick faktiskt två:)

Så kom det minsann julklappar från självaste Leila, en av mina stora idoler och jag blev så glad! Tack fina du! Toksnygga sugrör och cupcakekit och muggar och tallrikar, ja typisk ”Leilastylesaker” som man bara måste älska:) (tomten levererade även en resa och bubbel och en toksnygg spegel så julklapparna var verkligen perrfekta och tusen tack för dem alla, så klart:)

Ha en riktigt bra fortsättning på torsdagen så ses vi snart igen!KRAMPsst, Bara för att det är jultider så…Hahaha (Förlååt att jag ”lånade denna på nätet” söta P;)

27 kommentarer till “GAMLA TIDER & NYA FINFINA SAKER

 1. Ja herregud vad man såg ut på den tiden. Jag hade vägarbetarbrallor, såna där skrikiga du vet med reflexrand längst ner, magtröjor och synliga boxertroskanter. Jo jo. Man var ju classy.

 2. Så heldig du er!! 🙂 Finfine saker du har fått!!!! Hva fikk sønnen din i julegaver? Jeg er guttemanna, skjønner du! 🙂 Ha det fint på skøytebanen!!! Klem Siv

 3. Härliga julklappar! Wow! Vad blir det till nyår förresten? Nyfiken. Vi blir hemma tillsammans med syrran och familj. Det enda ”exklusiva” som kommer att hända är badtunnebadning i vår badtunna. Vi har en nedsänkt platsbadtunna som är urmysig att bada i. Hoppas på stjärnklart! / Ha det bra i mellandagarna!/ Lotta i Sundsvall

 4. Grym bild! Gud vad kul att se!
  Måste även passa på att säga att din stil blir bara bättre och bättre, du utvecklas hela tiden och verkar hitta dig själv. Grymt fint har ni!!

 5. Kan undra om du var i Sälen vintern 94/95? Det var jag,(en kort tid innan jag drog hem). Det var en tjej i militärgröna brallor som alltid diggade till Whales Hobo Humpin Slobo Babe på förfesterna. Kan det ha varit du?

 6. ja man skrattar gott åt de där gamla korten på sig själv….såg ut ungefär som du verkar det som …ha,ha..

  urfina presenter …noterade dem på dina bilder redan på julafton …ursnyggt!!

  Ha ett riktig gott nytt år och tack för all inspiration du delat med dig av under 2012.

  Kram
  Pernilla

 7. hihihi, Here comes the hotstepper” var givetvis det som poppade upp i mitt huvud när du skrivit Airstepper, finfina skor! Och fiiiina klappar du fått:) Kram Sophia

 8. Härlig låt………härliga tider…Oj vad fort tiden går :=)
  Nu ska jag digga…
  Kram Halvan

 9. Har oxå fått en Le Creuset (vit) och en resa, kul!

  Ja, åren går, helt klart! 😉

  Kram/ Maja

 10. Oj! Vilka speciella skor!?! Ful fina på ngt sätt=))
  Men dom känns oxå lite barnsliga, men det är klart..du passar i det mesta.
  God fortsättning och gott nytt år!!

 11. Ha, ha vad kul med bilden ! Ja det var tider det… 90-talet.Har själv diggat låten och varit 20 år 1994 själv hade jag lite permanent då… Du är lika söt än. Ha en härlig kväll och GOD fortsättning.
  MVH Kamilla

 12. So beautiful vases you got. They will fit so very well with your style. Greetings Greta

 13. Skoj med en gammal bild! Vad gjorde du uppe i Sälen på den tiden? Jobbade på hotell eller som skidlärare? Kul om du ville berätta lite mer från din ”ungdom” =)

  Kramis

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg