GLAD PÅSKAFTON

.
.
.Påskharen hittade till Hua Hin Thailand också!!! Jippiee! (Fast det var inte det lättaste att hitta påskigt godis kan jag lova, puh. Sprang runt i över en timme i en galleria för att hitta lite skumägg och gelékaniner och kaninklubbor:)

Happy Påskafton vänner!

Tidigt på morgonen smög vi ut och hängde påskogodiset i palmerna och sen fick skatterna gå på påskjakt (något vi gör varje påsk:) De blev såå glada att det funkade med påskharen på andra sidan jordklotet också! Idag ska vi fira påskafton på beachen i stekande sol och svalkande vågor! Vi njuter verkligen så mycket av att vara här!
Önskar er en alla en underbar dag!
KRAM
13 kommentarer till “GLAD PÅSKAFTON

 1. Här är det snöoväder och svårt att få vårkänslorna att infinna sig. Man skulle kunna tro att det är julafton:) längst ner i söder dessutom så jultomten får nog ta och klä ut sig till påskhare:)
  Glad Påsk!

 2. Härligt att påskharen hittar till alla 🙂
  Ser på dina bilder att ni har det underbart!! Här skiner solen men det är fortfarande snö på marken och svinkallt ute, så njut ordentligt.
  Idag tar jag fram min resväska för på tisdag drar jag och min sambo till Dubai och Abu Dhabi, längtar sååå efter värme, sol, bad, vita stränder, palmer, god mat, shopping och lata dagar.
  Önskar er en fortsatt trevlig påsk och semester 🙂

  Kram Malin

 3. Glad Påsk till dig o din familj. Ni ser ut att ha det helt underbart. Det är så kul att följa dig o din familj. Ha en fortsatt underbar semester.

 4. Sitter på altanen och går in på min favoritblogg, läser att ni liksom vi är i HuaHin. 🙂 Är här med min lilla familj och spenderar de 5 sista veckorna som mammaledig…! Ljuvligt! Det roliga är att vi är på samma ställen som ni på dagarna, Anastasila och Hyatt. Vi har dock inte hunnit med den franska restaurangen ännu men planerat att gå dit i dagarna, kan man ta med liten 11 månaders dit? 🙂 Är en trogen läsare av fin blogg men skulle nog inte känna igen dig om jag såg dig. Inspireras otroligt mycket av din blogg och dina bilder.

  Må så gott och fortsätt njut.

  Vänligen, Beatrice

 5. Ja vad vore påsken utan godis?!
  Sitter och mumsar från ett stort påskägg just nu:)
  Det är verkligen härligt att följa er resa!
  /A

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg