INSTAGRAM

 

 

 

 

Skärmavbild 2013-07-30 kl. 22.21.24
.
.

Får en del frågor om jag har instagram och det har jag ju! @hofp, det är jag (och killen ovan är så klart Trulle:)
.

.

.

Gooood Morning onsdag!

.

.

.

Sorry raring för ingen uppdatering igår men igår var det den sista sommarlovsdagen tillsammans med skatterna efter 5 underbara soliga sommarveckor. Fem hela veckor tillsammans med hela familjen har varit såå mysigt och vad det känns tomt här på morgonen utan mina stora skatter vid frukostbordet… Sommaren har verkligen gått såå fort! Men än är det ju flera flera veckor kvar på den för augusti är väl också sommar, eller hur tjejer?:)

.

.

.

Nu ska jag tassa upp och väcka min minsta lilla sjusovarsessa!

.

.

Vi ses snart finingar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

1 kommentar till “INSTAGRAM

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg