BEA TITTAR PÅ SOMMARLOVSMORGON

. . . . .

.

.

.

IMG_4486-2.

.

Den grå gatemönstrade mattan vi har i tv-rummet är bara så himla fin tycker jag. En stor favorit här hemma (Kommer från svenska Chhatwal & Jonsson och finns på Länna Möbler eller My Tivoli tex)

.
.

.

..

Tjing!

.

.

Just nu ovan: Bea ligger och myser under filten framför tv:n medans jag uppdaterar mig på nätet och läser magasins! En riktigt slapp soft sommarmorgon har vi haft och vädret ute är ju ”sisådär” idag, får se vad vi hittar på… Måste iaf åka och köpa en rullgardin till gästrummet eftersom vi får sleep-over ikväll (har fortfarande inte fixat en sådan dit fast det stått klart i sisådär ett par månader..)

.

.

.

.

IMG_4478-7

.
.

Vad gör ni idag rara bloggisar??? Berätta gärna!:)

.

.

.

KRAM

.

.

.

Psst, Har förstått att ni ju är många som vill komma åt Hop-arkivet och att det inte går längre efter flytten till EE. Ska kontakta supporten och se om det går att fixa a.s.a.p)

.

.

21 kommentarer till “BEA TITTAR PÅ SOMMARLOVSMORGON

 1. Så myyysigt hon har det där i fina soffan, den ska hitta hit med så småningom..
  Mattan älskar jag, önskar jag hade haft en slant över till den, kanske kan ärva dig när du tröttnat ;D Köpte en annan snygg matta från Åhlens som jag visade i gårdagens inlägg, tror den kan falla dig i smaken faktiskt, om du nu behöver fler mattor..

  Tja, vad ska jag göra idag..hänga med la familia och bara vara typ 🙂
  Kram kram

 2. Idag blir den en slapp dag för mig. Ska bara gå runt och mysa, läsa bloggar, böcker, titta på en rolig och ta fram de som finns först i skafferiet och i kyl och frys till dagens middag.
  Sen blir det roligt att köpa nytt, gå handla och sånt, men det gör jag inte ens på fredag. Imån blir det stora städ dagen.
  Och idag ska jag ta det lungt och skriva lite till dig 🙂

 3. Jag har just varit och fått manikyr och pedikyr! Om en stund ska vi gå och kasta oss i havet. Här är över 30 grader varmt. Helt underbart!
  Kram
  Rebecca

 4. Njuta av sommaren o sommarlov! Men vad är det för snygga vita boxar i fönstret? Älskar boxar…och din blogg. Kram

 5. Här händer det inte så mycket. Barnen och jag har matat ankorna i det sisådäriga vädret och sen tog vi och lunchade på restaurangen vid hamnen.

  Jag tog med mig barnen till Åhléns och köpte den finaste mattan i gråblå ton till vardagsrummet. Så nu ska jag lägga den på plats. :0)

  Ha en bra dag!
  Kram Linda

 6. Hej fina Philia
  Söt som socker är den lilla damen i soffan;)
  Arkivet går att komma åt om man först väljer kategori och sen den månad/år man vill kika på!
  Bara en lite uppdatering från mig;))

  Kram
  Adela

 7. Gud jag jobbar och är lite mätt på det just nu så jag var tvungen att klicka in mig hos dig för att få lite positiv energi! Kram och ha en fortsatt bra dag!

 8. Idag har jag varit och plockat hallon med mina två barn. Sitter just nu och äter en tallrik hallon med grädde & en kopp kaffe till. Mums! Har även matat vår lille igelkottsunge som vi tagit hand om då mamman och övriga tre syskon lämnat den. Vi ger den mjölkersättning för katter och det tycker den är riktigt gott! Idag har jag satt ut lite kattmat med en äggula på som ska var rätt mat för små kottar. Får börja släppa den fri snart så den börjar vänja sig vid ett normalt liv som igelkott. Hoppas det går bra för det lilla livet…..

 9. Hejhopp! Vad mysigt det ser ut! Gillar också den mattan =) Jag är tillsammans med min pojkvän på Gotland (bor på Hotell 1)i Visby) det har regnat mest hela veckan men jag har skrivit ner några tips från din blogg och imorgon ska vi ta bilen till Leva Kungslador (allt medan jag surfar tomter och hus här på ön)

 10. Idag, den sista dagen i juli har det varit en helt perfekt sommardag här i Norrland. Tyvärr har man kommit av sig lite med bad och sol, men det är skönt att bara vara. Har fixat pass till mig och barnen inför en utlandsresa i höst. Det gick riktigt smidigt! Nu softar vi och grillen ska på ikväll. Ha det gott!

  1. Hej, jag hoppas det inge gör något att jag svarar. Jag har nämligen själv den soffan och tänkte att jag kunde ”hjälpa” till direkt 😉 Det är en Kivik soffa från Ikea.
   /Emma

 11. Apropå rullgardiner 🙂 vart kommer din vita ifrån? Försökte söka i arkivet då jag har för mig att du skrev det förr men som sagt funkade det ju inte 🙂 tack för all inspiration!

  1. Haha, kan svara här med när jag ändå är igång 😉 rullgardinerna är från Ikea dom med 🙂
   /Emma

 12. Hej Petra.
  Tack för att inspiration du skänker dagligen med dina små tips och bilder från ditt fina hem.
  Jag har en fråga angående Kivik soffan från Ikea. Jag har haft den en gång men blev så missnöjd så jag sålde den, detta pga att jag upplevde att den inte satt ihop utan gled isär.
  Upplever du samma sak eller har du något tips då jag är sugen på den igen, den är ju sååå snygg 🙂
  Vore väldigt tacksam för ditt svar så vi snart kan fixa vårt vardagsrum!
  Stor kram, hoppas du får en fin dag med mycket sol. /Sandra

 13. Får jag fråga om dina vita rullgardiner (som syns bakom soffan där Bea sitter). Var är de köpta?
  Mvh Gunilla på Gotland

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg