SÅ HIMLA MUMSIG

.

.

.

IMG_7720
.

Verkligen tokgod och en ny favorit!

.

.

.

.

Bon soir vänner!

.

.

.

Mår ni bra!?!:) Här är det bara fint, ja även lilla Beabusen börjar blir riktigt pigg igen nu. Skönt:)

.

Har precis varit och tränat och tagit en snabbdusch och nu blir det tapas med H och lillfredag (ni vet väl att onsdag är lill-lördag och torsdag lill-fredag:) Sen så ska vi inte äta tårtan ovan, som jag köpte idag, utan ta den imorgon. För denna frysta tårta blir godast när den stått ett dygn i kylskåpet! Har ni smakat denna Lovely Lemonvariant? Alltså jag smäller av så god den är…mmmm. Lagom söt och frisk och fluffig (är inte sponsrad av Almondyfolket om  ni nu undrar:) Ett gottistips till helgen raringar, om man vill ha något snabbt och riktigt riktigt mumsigt!

.
.

Ha nu en skön kväll så kör vi fredag imorgon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “SÅ HIMLA MUMSIG

 1. Usch, jag tycker att de andra har smakat så himla läbbigt. Mina föräldrar har ofta köpt den där med choklad och jag tycker den smakar så konstigt. Men kanske att de har lyckats denna gången.
  Kram
  Rebecca
  http://pilotfrun.se
  FÖRE och EFTER

 2. it is very tasty. I know it also in germany (from ikea :o)) but can you please show some interior posts ? I can see home pictures of you everyday. you show us the kids room of your beautiful lolo and trulle…can you show beas? or your entree? and the living room of course…hahaha…I know I am curious but I love your style so much 🙂 many greetings from germany sas

 3. Tycker om deras tårtor, men denna har jag inte provat. Måste göra det, den är dessutom glutenfri vilket inte är fel.

Comments are closed.