SENASTE TILLSKOTTET

,

,

,

Skärmavbild 2013-08-29 kl. 21.45.38
.
.

Får jag presentera vårt nya finfina bloggerska här på portalen: Banditen!

.

.

.

God Kväll raringar!

.

.

.

Som ni vet så driver jag numera tillsammans med Emma ett företag och vår alldeles egna bloggportal och det är bara såå roligt🙂 Elsas Entourage är ett något som jag är väldigt glad och stolt över och det är så kul att se portalen växa så fort (portalen är faktiskt redan en av de mest välbesökta – hurra!:).

.

Det senaste tillskottet i gänget är Den enarmade Banditen och det är en varm blogg om en ung och mycket vacker tjej som genom en ridolycka fick ett handikapp i form av ständig smärta i armen. Bloggen handlar, som många andra, om mode och om allt det som är fint och härligt i livet men också om att välja att se det som är positivt i en vardag som inte är smärtfri eller helt enkel. Låter det intressant? Kika då in här!

.

.

Så välkommen till vårt entourage kära Bandit, det är så kul att ha dig med!

.

..

KRAM

.

.

.

5 kommentarer till “SENASTE TILLSKOTTET

  1. Hej! I ett inlägg för ett litet tag sedan nämnde du några slags ”doftkulor” man lägger bland kläderna i garderoben och som får det att dofta underbart (minns dock inte vilken doft du nämnde). Var hittar man sådana, och vad heter de? Tack på förhand! Jossan

  2. Härligt med den nya tjejen att följa…verkar vara en stark tjej trots det hemska som hänt henne. Och så underbart vacker. Snälla du,,hög tid att fixa dina kategorier. Mvh

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg