SURPRISE

.

.

.IMG_7722

.

 

IMG_7727-2

.

IMG_7725
.
.

Imorse var det åter dags för skoljoggen och då fick Lo Lo mycket passande ett helt nytt kit snygga joggingkläder, som kom som en present från Stadium inför deras Skolstartkampanj. Tillsammans med lite nya fräscha träningskläder till skatterna kom också varsin spännande surprise i form av en plåtväska.. och i dessa låg varsin liten liten söt burk med en länk till ett personligt ”hemligt meddelande”… Vad som hände när Lo Lo loggade in kan ni se här, såå coolt:) (Tack snälla Stadium för den fina överraskningarna)

.

.

.

Heeeej Fredag!

.

.

.

Bästa dagen och helg på gång – tjohoooo!:)

.

.

Idag är Beabusen ledig och vi ska strax iväg och shoppa höstskor och sen blir det tennislektion igen (hon tyckte det var jättekul förra fredagen) Sen ska vi nog också iväg och titta på matbord, vill ha ett nytt både till köket och matsalen. Eftersom det är två bord så kan jag inte bestämma mig vilket som vi ska satsa på först och vilket som ska stå var och så blir det liksom aldrig av. Ska det vara runt, rektangulärt, fyrkantigt…vilken material ska det vara och hur stort… Många grubblerier där haha:)

.

.

..

IMG_7738-2

.

.

Laddad inför skoljogg!

.

.

Nu ropar skatten att vi ska (måste:) spela Pinguspel så got to go!

.

.

.

Önskar er en fab fredag så ses vi snart igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

10 kommentarer till “SURPRISE

  1. Hej, gillar din t-shirt ”Avenue” som du hade i Paris. Undrar hur den är i storleken. På Isas hemsida står det att den är normal i storlek. Tycker du att det stämmer? Vänlig hälsning, Maud

  2. Åh, fin hon är din stora tjej! Härliga och passande färger. Må så gott i helgen!

  3. Fina bilder på fin tjej och snygga kläder! Rolig överraskning med lilla plåtlådan och lilla meddelandet 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg