TESTAR NYTT

.

.IMG_7624

.IMG_7642-2
.
IMG_7629-4
.IMG_7635-3

.

.
Provar lite nya höstkläder! Skinnbyxor går väl aldrig riktigt ur modet och jag har önskat mig ett par snygga i evigheter. Gärna ett par som inte bara är som leggings utan med några detaljer så de blir mer byxa och inte blir för ”enkla” (eller ärligt ”trollar lite med figuren” om man bär dem som jag ovan med tex ett enkelt istoppat linne och kavaj eller med en kortare tröja:) Byxorna kommer så klart användas som tights också med stor mysig stckad tröja eller lös vit skjorta över, det är bara såå snyggt och klassiskt. Fastnade för dessa från Gestuz (jag har strl 36) ,som jag har hemma på prov. Tycker om dem riktigt mycket, de är så sköna eftersom de är så pass höga, och undrar om ni bloggisar tycker de är en keeper? (Ni får alltså tänka dem tillsammans med ex ett par lågskaftade boots eller stövletter och inte platt barfota:) Skinnbyxorna har lite Hunky Doryfeeling över sig med de snedställda dragkedjorna fram och de kostar en del så man vill ju var helt hundra säker:) (Nya tröjan är från 5 Preview Isa Couture.se) 

.

.

.

Nu blir det lunch här!

,

,

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

64 kommentarer till “TESTAR NYTT

 1. Tycker att de är en keeper helt klart. Och precis som du skriver så ett par pumps eller stövletter till gör susen. 🙂

  Önskar dig och de dina en trevlig fredag.
  Kram Linda

 2. Har samme de samme skinnbuksene selv. Kjempe fin, og helt klart en keeper. Nydelig er du!! Lekker smekker!!!
  Wonderful friday, ønsker jeg deg!
  Klem Henriette

 3. Tycker absolut de är en keeper! Vart väldigt sugen på ett par själv tills jag såg priset. Att lägga nästan halva mammapenningen på ett par byxor är väl kanske inte riktigt smart men drömma och spara lite så kanske

 4. Shit vilken klockren outfit, råsnyggt och definitivt en keeper. Snygg häck med, får mig att känna lite ångest över min lilla hängiga skinnlapp till bakdel haha 😉
  Har så sjuukt svårt att ta mig tid till träning, men jag borde verkligen..

  Trevlig helg på dig guapa!
  Kram Catta

 5. Dear Petra, you have a great bottom. Very sexy… 🙂 not such a little one as you dont know if it is a woman or a little girl. I like !!! Regards

 6. Sitter perfekt å som ett smäck!
  Så snygg kropp! Hur mycket tränar du egentligen, kör du dieter? hur gör du 🙂 ??? Trevlig helg. Kram <3

 7. Behåll! De sitter som gjutet och du får gudomliga ben och rumpa i dem! Herregud vad lycklig jag skulle vara om jag också såg ut så där 🙂

 8. Du e så kurvig och fin! =) Klart du ska behålla dom! Förresten, funkar UGG stövletterna i år med tycker du, tänkte ev köpa ett par!

  Kram

 9. Brallorna är ju ursnygga. Om det inte varit för att jag är gravid och bara drömmer om mjuka följsamma kläder hade jag slagit till på ett par jag med.

 10. Ingen keeper om jag får säga mitt. Ser ”tacky” ut 🙁 Gillar mer cleant utan dragkedjorna upptill. Däremot tycker jag att tishan är fin.

 11. Snyggt! Är lite nyfiken på tavlorna i skåpet, bakom dig….kan man köpa de någonstans?

  1. Vill också veta vart tavlorna kommer ifrån 🙂 Det är precis såna som jag letar efter.

 12. Så snygga bilder och verkligen fin figur!!! 🙂
  Själv har jag svårt för byxor utan fickor där bak, så jag skulle ha letat efter ett par med små, tunna fickor baktill! Det är ju helt smak o tycke såklart 🙂
  Skönt veckoslut!! 🙂

 13. Älskar din sida så missförstå mig inte nu…. du är sjukt snygg och har det snyggaste hemmet jag sett. Precis som jag önskar att jag hade det hemma…. Meeen det sticker i mångas ögon att du poserar som du gör på bilder o många undrar hur den som fotar dig orkar med liksom.. Märk väl att jag älskar din blogg och har inviterat många av mina vänner hit men de är tyvärr kritiska…vilket får mig att börja undra lite…jag oxå. Känner mig så kluven för jag beundrar dig som person, ditt hem och dina underbara söta skatter ( mina är oxå helt fantastiska…dock lite äldre) Du är snygg, framgångsrik, lycklig ( får vi hoppas) och nu vet jag att många sitter och nästan deppar över att de inte kommer upp till din nivå….därför blir jag lite ledsen i ögat…faktiskt….trots att jag verkligen älskar dig… Kan förstå vad de mena…och därmed oxå förstå vissa elaka o dumma kommentarer du får… Mvh från en som oxå bor ungefär som du.. Kram

  1. Kan inte alla bara få se ut och göra precis som dom själva vill och känner för? Varför skall det alltid anmärkas, vem bestämmer vad som är rätt och fel egentligen? Vad som är fint och fult, vad som är värdigt och ovärdigt osv. Och varför deppa, alla är vi unika på något sätt, den som deppar kanske skall ta och se över sitt eget liv innan den ser in i någon annans. Alla har vi egenskaper som vi skall vara lyckliga över, ta vara på det istället för att se ner på andra, på så sätt kommer man långt ♥

  2. Hej Ullis,
   Eller kanske Malla?

   Du sände precis en mycket otrevlig kommentar i ett annat namn där du även nämde ”poserandet” och hur hemsk jag är. Jag tycker du inte ska lägga kraft på att tänka på någon ev orkar fota mig eller inte, det absolut inga problem för mig eller fotografen, jag l o v a r. Fundera istället på varför du vill försöka såra andra människor på nätet, vad du tror du får ut av det? Det är mycket viktigare i DITT liv, när du agerar som du nu gör. Man kan aldrig säga något vänligt för att försvara att man säger något riktigt dumt.

   Försök vara snäll så får du snällt tillbaka

   P

   1. ?? Tyvärr kan jag inte ta ansvar för vad andra skriver. Jag har då aldrig skrivit något otrevligt någonstans. Skrev verkligen att jag gillar din blogg. Ja ja. Kommer fortsätta läsa den men icke kommentera något mer. Mvh Ulliis

    1. Ni måste förstå att vi ser när ni är samma personer under olika alias. Man gör det på ip-numret. Dessutom så gick din första kommentar ut på ungefär detsamma som din andra så ja, det var du som skrev.

     1. Vet mkt väl vad IP nummer är. Att många delar dator vet jag oxå. Varför inte den kommentaren du inte gillade inte kom med här vet jag däremot inte. Men kan ju ana. Ja ja tråkigt. Nu ska jag inte skriva mer.

 14. Men Ullis, om folk inte kan glädjas åt andras glädje så tycker jag att de kan byta bloggsida…..Här inne läser jag för att få tips, jag mår bra av vackra ting/bilder och jag får inspiration. Sen ska man aldrig sträva efter att få allt samma eller vara likadan, glöm inte att vi är alla olika och har olika förutsättningar. Men drömma är ju gratis!
  kram från Jess som älskar skinnbyxorna !
  http://www.annorlundaunderbara.com/ovrigt-blandat-skit/7-veckor-gammal-clementin/

  1. Självklart ska de då byta bloggplats…absolut. Har heller aldrig hävdat att de befinner sig på denna blogg…bara att jag försökt inviterat dem hit då jag själv älskar denna blogg. Genom deras motstånd uppkom min tveksamhet.. Inget illa menat i det. har man en offentlig blogg av denna typ så får man väl räkna med både den ena kommentaren och den andra. Ingen direkt skyddad miljö…när man offentliggör sin blogg..eller vad man nu gör. Mvh Ullis

   1. Nej Ullis. Man ska inte behöva räkna med ”den ena kommentaren efter den andra” bara för man har en blogg. Vad du ville uppnå med din kommentar är svårt att begripa och därmed anser jag den bara rent av taskig. Och huruvida du vet vad som ”sticker i mångas ögon” vore intressant att veta. Och se inte det som en fråga för jag ser inte att du, med dina formuleringar, har något alls att berika mig med. Tänk bara efter före. Superenkelt.

    1. Ok. Så du tror att alla som kommenterar här inne verkligen är ärliga? Hälften..minst…ser inte ut som Petra och bär inte upp kläder som hon, har inte det hemmet som hon…men men… Du vet att många använder nätet för att komma bort från sin egen tråkiga vardag… Jag jobbar med detta dagligen och vet hur dåligt många människor mår…ändå sitter de där och håller med och kanske tom påstår att de har typ samma kläder själva…. Är det verklighet? O nej man behöver inte läsa bloggar som irriterar el gör så att man känner sig mindre lyckad själv…MEN faktum är att FOLK gör det..av just den anledningen att de mår dåligt och inte har kraften själv att göra det rätta urvalet. Finns folk som jobbar med detta dagligen… jag tex.

   2. Tackar för mig här inne nu. Har en dotter som driver en MKT stor och framgångsrik blogg och har fått lära mig att ALLT inte är rosor och beröm hela tiden. Tycker snarare att det är mer äkta att kanske inte ALLTID hålla med till 100%… Det är väl det riktiga livet.. eftersom vi nu alla är olika..men kan man inte orka med att inte alla ALLTID hyllar och lyfter upp en…då är man lite fel ute när man visar upp sig och sitt liv för allas beskådan. Jag är nog den som allra minst kommenterat här inne trots att jag läst denna blogg i stort sett från starten…ändå fick jag direkt skit när jag inte höll mig inom ramen. Tråkigt då jag..som jag skrivit verkligen älskar denna blogg, Petra själv, hennes stil samt hennes barn och hem.. MKT tråkigt.

 15. Wow, behåll 🙂 Du bär verkligen upp alla dina fina kläder väldigt väl! Tack för en fantastisk blogg 🙂

 16. Ullis: du skriver att du ” också börjar bli tveksam”
  – tveksam till vadå?? Till att Petra ”poserar” och att detta måste vara jobbigt för fotografen??!!
  Detta måste vara en av de märkligaste kommentarer jag läst- och jag läser många bloggar.
  Ställer mig också väldigt frågande till att någon skulle kunna ta illa upp för att Petra har något som de själva inte har – så är väl livet! Alla kan inte ha det likadant. Thats life.

  1. Nej. skrev ju precis det att alla inte tycker lika…att det är det riktiga livet. Jag började följa denna blogg pga inredningen…o den kan man inte längre söka på. Trodde inte detta var ett forum där man fortsätter kasta åsikter fram och tillbaka. Som sagt… jag har tackat för mig… och behöver inte några fler kommentarer riktade till mig. Är ju tydligen så som mina vänner säger…en väldigt stor inbördes beundran…som är det enda som gäller här inne. Annars är man ute i blåsvädret rejält. Trodde jag inte. Nej håller mig nog till Monas Universum ist…en blogg där alla åsikter och stor humor får plats.

   1. Du vill lämna åsikter, inte få åsikter, inte att det kastas åsikter och vill hellre vara på en annan blogg där åsikter får stor plats. Är det rätt uppfattat?

     1. Haha ”Ullis”, känns som du blev lite trängd här. Och jag försöker läsa och förstå vad du menar, men fattar ingenting. Kan man månne ana ett sting avundsjuka? Lägg energi på ditt eget liv så ska du se att det blir bättre. Kram!

 17. I det här fallet frågar Petra om smakråd – jag tycker inte de är så snygga på faktiskt… Sitter visserligen som en smäck, men tycker inte det är snyggt när det blir för kurvigt i skinn…ser lite för ’snubbigt’ och vulgärt ut för min smak. Kanske just dina poser gör att det ser lite larvigt ut, de är lite sökta och konstiga, men herregud det är inte lätt att fota sig själv och ’få till det’! 🙂 Byxorna är snygga i sig men nja… tröjan är fräck!

 18. fortsätt posa!! va e de för fel på folk, haha!!! Men brallorna… neej behåll inte! Dom är påtok för otighta ju!
  Älskar din blogg!!!

 19. Så snygga och sitter perfekt! Kommer du att använda minst 10 ggr är det bara att slå till. Mitt sätt att avgöra om det är en investering 😉

 20. Hm, nej jag tycker de ser lit vulgära ut. Svårt att bära upp skinnbyxor på ett stilfullt sätt tycker jag. De skulle vara lite snyggare om de hade bakfickor också.

 21. De satt verkligen superbra på dig!! Du bara måste behålla dem! Tack för en supertrevlig blogg! Kram

 22. Jättefina byxor…Men för 5000 spänn…No no. Finns precis lika fina för en bråkdel av det priset. Ge resten till välgörenhet. Tack för en inspirerande blogg.

 23. Du passar väldigt bra i dom men kanske en storlek mindre? Veckar sig lite 🙂 Fortsätt posa, du är snygg!

 24. Önskar lite att du kunde svara på vänliga, vanliga frågor, såsom du direkt svarar på kritik! :z Dina kollegor på EE svara alltid på frågor, och andra inlägg också som inte är frågor, snabbt och på ett mycket vänligt och personligt sätt. Jag tror det beror på att du INTE gör det, som du får mer negativ feedback. Du verkar nonchalant. Jag säger verkar, för jag känner dig inte.

  Ha en fin kväll
  Maja

 25. Om du gillar skinnbyxor och tycker de är sköna så sitter dessa bra på dig. Eftersom det är lite Mc biker varning får du kombinera rätt om det inte är det du vill.ha!? Offwhite siden skjorta el benvit patentstickad tjöja. Lite kortare fram så dragkedjorna syns och lite längre bak är snygt enligt mig.
  Tråkigt att läsa kommenater hos er bloggare.Antingen är de överdrivet postiva! Fjäsk el sanning? Eller så är de otrevliga ( tas oftast bort ) Som läsare är tex jag bara intresserad av mode och att se hur vissa kläder ser på samt få tips / inspiration. Jag får sluta att läsa kommentarer helt enkelt 🙂 !

 26. Riktigt snygga brallor! Det är ju inga fickor bak som gör hela grejen! Fickor bak på snyggbyxan ser bara klumpigt ut enligt mig. Tror du är 41 som jag och det här är precis vad jag är ute efter när jag vill ha ett par byxor som smiter åt & framhäver figuren! sitter riktigt snyggt! Behåll absolut!!

 27. Kanske är ni fler bloggare här inne som får tveksamma kommentarer, och jag vill påpeka – ipnummer kan se olika ut trots att det är samma peson som skriver. Det beror på om man har fler än en browser, i alla fall om man surfar mobilt. så det kan vara klurigt att komma åt tråkiga påhopp tyvärr.

 28. Tröjan,JA!Byxorna Nej!Tycker inte att det sitter snyggt alls,och lite för vulgära,tycker jag!Men trivs du själv i dom ska du behålla!

 29. Du är supersnygg och byxorna sitter bra på dig, men det finns snyggare. Du kommer tröttna på dragkjedjorna tror jag, känns lite 2011. Såg att Filippa K har ett par stilrena, i samma prisklass, skulle nog vara fina på dig!
  Kram
  Maria

 30. Klaaart du ska behålla dem! Supersnygga på en väldigt vacker kvinna!:) Och du…Fortsätt som du gör fina du trots avundsjuka människor i denna värld som måste försöka sänka andra för att höja sig själv… Kram till dig

Comments are closed.