TACK RARINGAR

,

,

,IMG_7773-3
.
Med detta pics från mitt vardagsrumsbord denna fredag  vill jag önska er alla en riktigt skön mysig fortsättning på kvällen! Sen så vill jag verkligen tacka för att ni kikar in och hälsar på här på House of Philia. Tacka alla er som skriver så otroligt mycket snällt och kul och trevligt och intressant i kommetarfältet. Som tipsar när jag ber om det och hjälper till och svarar på frågor när jag glömmer. Det är ju många av er som jag känner igen, som har kommenterat i flera flera år och ni känns som fina sköna ”stammisar” som jag tycker såå mycket om. Blir varm inombords av att se era signaturer!:) Och tack för att ni peppar en bloggerska som faktiskt behöver pepp när det inte alla gånger är så kul att blogga som det borde vara (ja vi behöver ventilera och få feedback och få ta upp tråkigheter som drabbar oss genom bloggandet också). Tack ni som uppmuntrar och skickar mail och varma cyberkramar i form av snälla ord. Det betyder mycket ska ni veta. Fina vackra tjejer, ni är verkligen bäst!

.

.

TUSEN TACK & STOR KRAM FRÅN ”ER” P

.

.

.

.

31 kommentarer till “TACK RARINGAR

 1. Du är bäst! Tack för att du så frikostigt delar med dig av ditt liv!

 2. Så otroligt fin blogg! Brukar inte kommentera så ofta, men är inne och kikar på bloggen varje dag! Kram

 3. HEJ P
  Dett är alltid så himmlens kul att läsa vad du har för dig, kika in vardagsrummet el få lite tipselitips på saker.Du känns som en värm och härlig person, mamma och vän som man besöker. Jag kikar in varje dag nästan och det är jättetrevligt! Hoppas du får en härlig helg med nära och kära! Kram Kamilla

 4. Hur cool, snygg, inspererande osv är inte du? Bara så att du vet, får jag daglig inspiration från hofp! 🙂

 5. Åhh vilken härlig snygg bild från vardagsrummet! Kan inte se mig mätt på din inredning och dina tips där!

 6. Det är vi som tackar, för dina vackra bilder, tips och idéer.
  Har också ett ljust hus i sverige, som nu ska säljas.
  Någon som vill bo i Lomma/Skåne får gärna titta in på min bloggsida:-)
  Ha en skön kväll
  Kram Jess

 7. Kan bara hålla med alla ovan. Kommenterar inte ofta på bloggar men måste säga att dina inlägg gör mig väldigt inspirerad och varm i hjärtat. Allt det du delar med oss av ditt hem och din familj, hur generöst är inte det? 🙂 stor kram till dig!

 8. Vackra ord från vacker kvinna med uuuunderbar blogg. Alla har rätt tycka olika men jag vill inte ha dessa negativa människor som ältar saker. bort med dem. Bra du tar till dig av alla vi som love you! Fantastiskt bild, allt fantastiskt i din blogg. Inspirerad o fyller mig med energi-tack. Kärlek! och dina barn GUDOMLiGA punkt.

 9. Thank you for sharing! I normally don’t post but i think you deserve more warm reactions. I’m following your beautiful blog about 1 year now and i’m addicted. You’re an inspiring beautiful woman with a great fashion sence. Please stay positive and keep doing this! A big hug from a dutch mother

 10. Åh nu kan jag äntligen kommentera här igen! Har inte kunnat det sedan du flyttade bloggen.. fina ord från dig! Och som vanligt vacker bild!

  Ha en trevlig kväll (natt nu kanske 😉

 11. Hej!
  Jag vill tipsa om något helt annat. Du va väl ute efter nain matta förut!
  Såg att den säljer ut persiska mattor i Enköping annelund. Bredvid företaget Kungsängen ( dem som säljer sängar)
  En nain matta som förut kosta 53′ kostar nu 17990-: fortfarande för dyrt för mig.
  Men du va ju ute efter en sån så jag måste ändå tipsa .
  Trevlig helg!

 12. Kramar till dig som orkar fortsätta trots elaka kommentarer. Jag blir glad och pigg när jag kikar in här! Ha en skön dag Petra!

  Kram Emma B

 13. Tack själv för all inspiration och tips om allt möjligt som du ger till mig och alla oss andra som följer dig!
  Det är så härligt att kika in varje dag:)
  Jag har följt din blogg länge…..länge…….
  Ha en riktigt skön helg!
  Kram
  /Jeanette H.

 14. Hej Petra! Jag har följt din blogg i snart 2 år nu. Du ger mig massor av inspiration, och det är alltid lika roligt att hitta ett nytt inlägg när jag kommer hem från jobbet. Det blir instant feelgood

  1. …(fortsättning:). Det bästa ”magasinet” att läsa till en kopp afterwork latte 🙂 En stor ros till dig! Hoppas vi får föla dig i mååånga år till. Kram Claudia

 15. Att titta in på din blogg är som att ha ett lyxigt, vackert magasin i händerna:)) keep up the good work..

 16. Skickar massor med blogg-love <3! Älskar din blogg och all mysig inspiration! Och måste ge en extra komplimang till soffbordet -det är ju bara så galet snyggt! Har ett likadant här hemma 😉

  Kram & happy weekend,
  Line

 17. Du inspirerar alltid! Har bara 2-3 bloggar jag läser som inte jag känner i verkliga livet. Blev fast här för ca 2 år sedan och har delat med mig av adressen till alla jag känner som inte läst (av de som är inredning och modeintresserade). Hoppas du kan förbise elaka kommentarer. För din blogg är helt klart den bästa jag läser!

  Kram!

 18. Tack själv för en av de bästa bloggarna Ever 🙂 och tack för att du delar med dig av allt det fina i ditt liv! Tycker verkligen inte att du ska bry dig eller ödsla tid och engagemang i elakheter det finns trotts allt bara ett ord för detta avundsjuka! Och det är ingen som tvingar dessa människor att besöka denna blogg.. Jag har följt din blogg i snart 4 år och blir bara mer inspirerad för varje dag 🙂 Fortsätt med det du älskar att göra att inspirera oss andra 🙂 kram på dig! Och fy för all sorts mobbing!!!

 19. Tack själv för all inspo!! Älskar att gå in på din blogg, blir alltid glad av dina fina bilder och härliga text!

 20. Hej Petra! Följer din blogg nästan varje dag och har så gjort i dryga 2 år. Du ger mig sådan inspiration , och jag känner mig oftast lite piggare och sugen på förändring/göra fint varje gång jag besökt din sida! Jag hoppas du orkar och vill fortsätta på det sätt som du gör idag, du inspirerar verkligen! Ha en fin söndag!

 21. Du har en jättetrevlig blogg. Tycker soffbordet ser fint ut och jag är ute efter ett nytt. Var har du köpt det? Ha det gott!

 22. Älskar att läsa din blogg och kolla på dina fantastiska bilder. Vart har du köpt det fina bordet? Ha en trevlig kväll!!!

 23. Jag är så glad att jag hittade till din blogg, en favvis sen dess. Massa grym inspiration från dig och du bjuder oss på så fina bilder! Keep up the good work 🙂 Kram

 24. Det är vi som ska tacka dug för en fantastiskt vacker och inspirerande blogg. Jag har inte följt dig så länge men går ofta in och tittar i arkivet på gamla bilder. Älskar allt som har med inredning att göra men allra mest bilderna från ert bröllop. Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg