HJÄRTAN ÅT MINA HJÄRTAN

.

.

.

.

IMG_8671
.
.
IMG_8693


.
.

Måste ju bara visa de ursöta flickblusarna jag hittade häromdagen! Med krås och volanger och svarta hjärtan. Nog de finaste blusarna jag sett och så är de i sin sån där mjuuuk skön bomull (lätt-strukna alltså, det gillar vi) Skulle gärna vilja ha en likadan själv:) (Blusarna kommer från How to kiss a frog och jag fann dem här. På bilden har Lo Lo matchat blusen med gråa flanellbyxor från Zara)

.

.

IMG_8686-4..

.

Hjärtan på mitt hjärta!

.

.

.

Heeeej Tisdag!

.

.

.

Höstig feeling denna morgon! Det är ”lite grått och lite rått” ute och regnet hänger så där i luften. Efter att sovit hur dåligt som helst inatt (en 4-åring i sängen på tvären är inget bra sömnpiller), typ bara ett par timmar, så måste jag boosta energi och jag gör det med ett stort glas Scarlett (en vitaminkick gjord i mixern av frysta hallon, banan och blodapelsin) här och snart blir det gymmet (där jag mest springer på bandet om jag ska vara ärlig, skulle verkligen behöva en pt som hejjar annars kommer jag nog aldrig komma igång med styrkan också)

.

.

Önskar er alla en skön start på dagen!

..

.

.

KRAM

.

.

.

18 kommentarer till “HJÄRTAN ÅT MINA HJÄRTAN

  1. Fantastisk smil :-). Og virkelig sød bluse. Ville være så fin til min 9-årige pige også :-). Tak for en dejlig blog med masser af inspiration.

  2. Jättefina blusar, synd bara att man inte har ngn liten tös som vill ha, min stora tjej handlar själv kläder idag. 🙂 Här blir det också gymmet idag, men jag kör både löpband och styrka, har ett program som jag fått av en pt, som ger hela kroppen en genomkörare.
    Kram Laila

  3. Jääättesöt blus på en jättesöt dotter å jag kan tänka mig att de är himla rara ihop med di där blusarna 🙂
    Kram Åsa

  4. Hei! Jeg ser du også har et salongbord i betong. Har du opplevd å få flekker fra glass på det? Det har jeg klart på mitt helt nye bord og tenkte kanskje du hadde noe erfaring med å fjerne flekker av vann etc:) Krysser fingrene!

  5. Läser alltid din blogg, men kommenterar sällan! men så fin din stora dotter är!! vacker som en dag, som de andra två oxå förstås….vilken lycka…
    Kram
    Annette

  6. Hej! Vilken fin blus! Jag skulle gärna köpa en till mig själv :))) Undrar om sjalen från by Marlene Birger ( den senaste) är inte för klumpig att vira den runt halsen? Kram, Magdalena

  7. Enda gången jag önskar att min son var en dotter, är när du visar så fina tjejkläder. Mer killkläder! 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg