LEILAS NYA

.

.

.

IMG_0896.

.

.

.

Ååååååh såååå fin den är! Leilas rykande färska underbara inredningsbok Welcome Home, mmmm. Alltså nu vill jag göra om allt hemma (Nej inte allt, men jag vill ha mer ombonat och mer blått porslin iaf:) Boken är bara så snygg och tjock och fullmatad av den mest inspirerande bilderna med Leilas osvikliga smak och känsla för styling. Tillsammans med Ulrica Magnusson har hon skapat ännu en ”godsak”  och jag ger boken PPPPP så löp och köp, det är verkligen en riktig ”feelgoodbok” (eller ni måste vänta till den 1:a oktober då boken släpps, jag har fått hem ett av de allra första examplaren för att recensera:)

.

.

IMG_0904.

.

.

.

.

Nu ska jag och Bea baka här. De stora skatterna är hos sin pappa och jag har lovat min lilla minsting att vi ska rulla chokladbollar:)

.

.

Kanske kikar in en liten sväng igen med en ”dagens”!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.
.

Rekommenderade inlägg

14 kommentarer till “LEILAS NYA

 1. Vet du, jag tror att jag är den enda som inte har förstått Leilas storhet. Kan bero på att jag inte är så värst bakintresserad och därmed aldrig har sett ett program med henne. ;0)
  Däremot så ser ju det du visar av den här boken onekligen lovande ut, så kanske blir det ett löp och köp.

  Kram Linda

 2. Är alltid lika inspirerande att läsa din blogg!
  Blev väldigt sugen på chokladbollar. Får bli en lchf variant imorgon!

  Blodsockermamma.blogg.se

 3. Ja, jag gillar ju henne så kommer nog löpa och köpa en. Om inte annat kommer det bli en perfekt årets julklapp till någon kär vän:)

  Kram fredrika

 4. Men? Jag har en likadan kopp som du har på bilden 🙂
  Dom är så mysiga tycker jag, men jag har bara en 🙂
  Kramar Åsa

 5. Åh, vad roligt att boken är så där underbar mysig som man hade trott. Får stå i kö nästa vecka för jag vill verkligen ha boken!

Comments are closed.