DAGENS JAG

,

 

,

,IMG_1013IMG_1035-2
.

Idag hade jag en avslappnad skön och höstig outfit! Gillar ju verkligen jeans och Please har blivit lite favoriter här också (de är ju inte så vråltighta och det är så skönt med lite mjukare jeanstyg. Till hade jag Prey of London-tisha med trycka (härifrån) och vårens zebrakofta från By Malene Birger. På armen ett enkelt fint Stararmband från Sophie by Sophie (härifrån)
.

.

.

.

Bon Soir vänner!

.

.

.

I kväll är jag verkligen hur pigg som helst! En riktig liten nattuggla som sitter i soffan och dricker mjölk (och mumsar lite kakor också, borde inte med det är ju såå gott) och betar av de sista avsnitten i Californicationboxen här (Alltså den där Hank, han är ju bara så fantastiskt odrägligt härlig:) Så kom jag precis på att jag ju inte postade dagensinlägget som jag lovat så nu kommer det (Bättre sent än aldrig:)

.

.

.
.
.

.IMG_0806-5

.

.
Dagens alltså!

.

.

.

Sussa så gott nu vackra ni så ses vi imorgon igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “DAGENS JAG

Comments are closed.