UTE & SVIRAT I SMÅSTADEN

.

.

.IMG_1088-5
.

Skål på er rara bloggisar!

.

.

.

Todeloooo Lördag!

.

.

.

Gaaaah, vad jag är seeeg idag kära bloggisar. Och just nu även rikitgt riktigt supermätt efter en prommis ner till bästa Dönerkebabstället (På Stora Gatan) där jag åt deras absolut största Döbertallrik….Jamen vad det kan vara gott med sån där riktigt hederlig ”junkfood” ibland:) Speciellt efter en riktigt rolig utekväll som det blev igår! Vi hade skaffat barnvakt åt lilla Beabus och först var vi Kajplatsen och  och sen blev det Circus för hela slanten (Circus är alltså Småstadens absolut bästa bar:)
.
.

.

.

.

IMG_1184-3

IMG_1134-2

IMG_1179-2

IMG_1046

IMG_1166-6

IMG_1181-2

.
.

Lite pics från gårdagskvällen som blev såå kul! (Tack för den A, A, L & Co:) MIn kvällens var: skinnbyxor från Gestuz Isa Couture, linne gammalt, blazer By Malene Biger, sjal By Malene Birger och pumps Au Pair.
.

,

,

Nu kommer visst farmor med lilla älskade skruttan här – got to go!

,

,

,

Ha nu en riktigt fab lördag vänner!

.

.

KRAM

,

,

,

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “UTE & SVIRAT I SMÅSTADEN

  1. Låter som det har varit en tur i min gamla hemstad Västerås 🙂 Det har hänt en del i stan sen jag flytta till Norge och bla har Kajplats kommit på plats som jag har hört mycket gott om 🙂

    Första gången jag är inom din blogg, fin! 🙂

Comments are closed.