SNABBA SKOR

.

.

.

.
IMG_1042-2.

.

Bra motivation till att springa längre och oftare är mina nya tokläckra sköna löparskor! Stod länge igår och pratade med försäljaren om egenskaper och teknik hos olika skomodeller och fastnade för Asics Gel-Excel 33. Så det blev bye bye till mina gala trotjänare där på plats och sen tog jag snabbt trappan upp till Sats och tog ett litet pass på bandet! Så bra det gick! Och den är alltid så himla skön den där där känslan man får efter man tränat, när man är rosig och svettig och lite lagom trött i benen… Tog sen traporna lite långsammare ner till godisaffären och köpte mig en stor påse med fredagsgodis som belöning:)

.

.

Nu blir det soft skön hemmakväll med mängder av räkpasta, hemgjord kladdkaka, feelgoodfilm och min älskade familia!

.

.

.

Vi ses imorgon finingar!

.

.

KRAM

.

.

.

10 kommentarer till “SNABBA SKOR

 1. Bästa känslan!
  Snart är det min tur att köra igång igen.
  Ska bara återhämta mig efter förlossning.
  Tack för svaret igår angående koftan, har en ragdoll här hemma som redan fäller så det räcker så det blir att tänka över det där köpet..;-)

 2. Riktigt snygga är de dessutom. Så kul att även löparskorna börjar påverkas lite av modet. De har varit vita så hiiiimla länge. Jag varvar lite mellan Asics och Nike. Just nu kör jag på Nike men vi får väl se vad det blir nästa gång.
  Kram
  Rebecca
  http://pilotfrun.se

 3. Jag är ju också typ nyförlöst, räknas man som det om prinsessan är typ 1 1/år… Måste nog också ha sådana där godingar, annars så kör jag med min standarsundanflykt… 🙂

  Kraam
  Petronella

 4. Hej!
  Hur länge brukar du springa på bandet? Har du någon lutning?
  Tack för en bra och inspirerande blogg!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg